Reparation av P20 LITE laddningsuttag

TillgänglighetI lager
SKU
hup029
799,00 kr
Brands:

Är det nästan omöjligt att ladda din Huawei P20 LITE? Går det bara att öka batteriprocenten genom ett intrikat projekt där du lägger mobilen och sladden i precis rätt vinkel? Det är dags att reparera din Huawei P20 LITE laddningsuttag. Hos Fixiphone finns expertisen som krävs för att snabbt och säkert reparera din Huawei. Lämna in din Huawei hos en Fixiphonebutik nära dig idag så lagar våra rutinerade tekniker den direkt i butiken. Vi finns från Linköping i söder till Luleå i norr och dessutom kan du alltid kontakta oss via vår webbshop på nätet. Vi ser till att din Huawei P20 LITE laddar som den ska. Välkommen till Fixiphone.

Byta laddkontakt Huawei P20 LITE hos Fixiphone. Vi finns i Luleå, Skellefteå, Umeå, Örnsköldsvik, Gävle, Uppsala, Västerås, Eskilstuna, Linköping, Jönköping, Norrköping och Sundsvall. Du kan även posta din Huawei P20 LITE för byte av ladduttag till oss. Vi lagar din Huawei P20 LITE ladduttag samma dag som vi får in den och skickar tillbaka den till dig samma dag.

Mer information
Buy Used Phone Type Apple
Write Your Own Review
Du recenserar:Reparation av P20 LITE laddningsuttag
Your Rating
Ring oss
/*
X
Covid-19

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.

När vi tar emot din produkt rengör vi den noggrant med dissinfektionsmedel.

Våra mobilreparatörer saniterar din handhållna device med dissinfektionsmedel både innan och efter vi reparerar den.

Innan vi paketerar din mobil eller surfplatta använder vi dissinfektionsmedel för att sanitera produkten.

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.

*/