Laga iPhone Jönköping

Laga iPhone, iPad, Samsung, Huawei etc. i Jönköping

Vi garanterar att du kommer att få Sveriges bästa priser och marknadens bästa kvalitet när du reparerar din iPhone, iPad, Samsung, Huawei eller låter oss utföra annan mobilreparation.

Boka tid Ring oss Skicka E-post Besök vår butik Prislista

Adress: Du hittar vår butik i Jönköping på Östra Storgatan 14.
Öppettider Jönköping-butik
Mån-Fre: 9:00-19:00
Lör:10:00-17-Sön:10:00-17:00
Telefonnummer: 0101301380

Mobilreparation i Jönköping

Att laga iPhone eller iPad är enkelt för de flesta mobilreparatörer men det som däremot är svårt är att hitta reservdelar som håller god kvalitet. Idag kan man hitta tusentals leverantör som påstår sig kunna leverera högkvalitativa reservdelar för att laga iPhone och iPad men som dessvärre lovar mer än det håller. Tyvärr drabbar det hela branschen och även de mobilreparatörer som verkligen levererar den lovade kvaliteten. När du lagar din iPhone eller iPad hos Fixiphone i Jönköping kan du vara helt säkert att du får reservdelar av väldigt högt kvalitet monterat på din iPhone eller iPad. Vi har många års erfarenhet av branschen och samarbetar endast med toppleverantörer inom telefonreservdelar.

Vi utför inte bara mobilreparation på din iPhone, men ett batteribyte eller att byta skärm på din iPhone är lite av våran specialité. Men vi lagar förstås android-telefoner såsom Samsung och Huawei också. så behöver du laga mobiltelefon - Samsung, Huawei eller iPhone så är du varmt välkommen att kontakta oss. Vi har butik i Jönköping men också på många andra platser i Sverige.

Eftersom iPhonereparationer är något vi sysslar väldigt mycket med så kommer apple-produkter med i det rent naturligt. Så om du behöver laga din iPad så fixar vi även det!

Det tar ca en timme att laga iPhone och ca 5 timmar att laga iPad

Vi lagar de flesta fel på iPhone inom en timme. Våra tekniker i Jönköping är utbildade och skickliga på att reparera iPad. iPad reparation kräver dock lite mer tid än en iPhone reparation. Normalt tar det ca 5 timmar att få sin iPad reparerad hos Fixiphone i Jönköping. Vi jobbar med största noggrannhet då vi lagar din iPad skärm och tar hellre lite längre tid på oss för att utföra arbetet. Vid byte av iPad skärm så limmar vi fast glaset ordentligt för att undvika att det ska lossna i framtiden. Limmet har en torktid om 4 timmar, därav den längre väntetiden vid byte på iPad skärm.

Iphonereparation tar oftast en timme.

Ibland kan det ta lite längre tid med mobilreparationer på grund av vattentätt lim som måste monteras korrekt innan leverans. De flesta iPhone modeller är vatten resistanta, det vill säga att de tål fukt samt en mindre mängd vatten. För att enheten ska behålla sin vattenresistens är det av största vikt att skärm och batteri monteras på exakt samma sätt såsom det gjort hos fabriken. Många reparatörer vet inte att det är väldigt viktigt att man använder sig av vattentät limning på samma sätt som Apple, detta för att undvika att försämra vattentåligheten.

Vi lämnar 1 års garanti på utförd mobilreparation och reservdelar

Vi på Fixiphone tror på långsiktiga relationer med våra kunder. Endast när vi har nöjda kunder kan vi överleva som företag. Våra garantivillkor är en av de schystaste på marknaden. Vi vet hur viktig mobiltelefonen är för det allra flesta och att det är vår dagliga följeslagare. Har din enhet fått små repor kan det hända att vissa företag inte godkänner din garanti med vår garanti behöver du inte oroa dig för sånt. Allt som inte är handhavande fel täcks av vår garanti.

Är det dyrt att laga sin iPhone, Samsung eller mobiltelefon av annan tillverkare?

Många tror att det kostar skjortan att laga sin mobiltelefon, så är det faktiskt inte. Det är ett knep från mobiltelefontillverkarna för att få dig som kund att köpa en ny telefon. Tack vare att många i dagsläget väljer att utföra mobilreparation på sin telefon istället för att köpa ny så är det i dagsläget mycket billigare att laga sin telefon än vad det var för bara några år sedan. Mobilreparationsbranschen har växt kraftigt de senaste tio åren vilket har lett till att allt fabriker har börjat tillverka mobil reservdelar och när det finns stort utbud på reservdelar leder det till billigare och snabbare reparationer för slutkunden.

Vilka iPhone -och iPad reparationer/tjänster erbjuder vi i Jönköping?

Det vanligaste mobilreparationerna för iPhone och iPad är skärmbyte och batteribyte, men vi erbjuder så mycket mer än bara skärmbyte och batteribyte. Vi utför även byte av baksida, reparation av knappar på din iPhone eller iPad samt reparation i lödningsnivå. En annan vanlig mobilreparation är att byte av laddningsuttaget på iPhone och iPad. Laddningsuttaget går många gånger sönder pga. att enheten har laddats med en icke certifierad laddare eller att man inte har varit vaksam när man laddar telefonen. Ibland händer det att man har fått skräp på laddningsuttaget som gör att laddare sitter inte bra och telefonen går inte att ladda, då behöver man rengöra uttaget med speciella verktyg.

Glöm inte att vi lagar din mobiltelefon oavsett vad för tillverkare det är. Om du behöver laga Samsung eller utföra ett skärmbyte på Huawei så kontakta oss!

Laga mobilen

Köp en begagnade iPhone, Samsung eller Huawei hos Fixiphone i Jönköping

Att köpa en begagnade mobiltelefon i stället för en ny är en smart affär både för dig och för miljön. Hos Fixiphone säljer vi begagnade mobiltelefoner som är testade av certifierade tekniker. Dessa telefoner har 12 månaders garanti och ska fungerar som en helt ny telefon utan krångel. Idag är det väldigt populärt att många väljer begagnade mobiler i stället för att köpa en ny, detta inte minst pga. miljöpåverkan som tillverkning av en ny mobiltelefon har. Visste du att det uppstår hela 86 kilo avfall för tillverkningen av en mobiltelefon?

Begagnade mobiler

Sälj din mobiltelefon till oss

Om du har en begagnade telefon hemma som du inte använder kan du enkelt sälja den till oss. Telefonen kan vara skadad eller fungerande i båda fall är vi intresserade av att köpa den från dig. Telefonen som du säljer till oss får ett nytt liv och blir återanvänd igen. Vi hanterar elektroniskt avfall på ett ansvarsfullt sett vilket gör att påverkan på miljön minskas.

Sälj din mobil

Köp tillbehör och reservdelar lokalt i Jönköping

I vår butik i Jönköping hittar du stort utbud av skydd och tillbehör till din mobiltelefon. Vi är officiellt återförsäljare till Marvelleaccessories som är ett svenskt varumärke. Deras produkter är testade och är certifierade enligt svensk standard och alla produkter är fria från kemikalier som är skadliga för dig och miljön. Produkterna är dessutom vegansk. För dig som händig och själv vill laga din telefon erbjuder vi reservdelar av högsta kvalitet, du kan alltså köpa delarna direkt från butik och utför lagningen själv. Vi kommer såklart finnas där för dig om du skulle behöva tips och råd om hur du på bästa och smidigaste sätt lagar telefonen.

Reservdelar och tillbehörr

Vanliga frågor om iPhone reparation i Jönköping

Var kan jag laga min iPhone i Jönköping?

Östra Storgatan 14 Jönköping

Pris på att laga iPhone?

Priset varierar beroende på modell och vilken åtgärd som behöver vidtas. T.ex iPhone X skärmbyte kostar från 1599kr och iPhone 7 skärmbyte från 799 kr.

Hur lång tid tar det att laga iPhone?

Normalt sett tar det ca en timme att laga iPhone i Jönköping hos Fixiphone.

Skärmbyte på iPhone utförs det på plats i Jönköping?

Vi utför alla reparationer i Jönköping

Laga iPhone 12 i Jönköping utför ni det?

Fixiphone i Jönköping utför reparation på alla iPhone modelle

Lagar ni iPad i Jönköping?

Vi kan laga alla iPad modeller.

Pris på skärmbyte iPad?

Det kostar 899kr att byta skärmen på en iPad av äldre modell och ca 2000 kr på en nyare modell.

Pris på skärmbyte iPad?

Pris på batteribyte iPhone?

  • VARNING! Delarna de använder är piratdelar, ej original. Vid byte av display får man ett permanent felmeddelande i mobilen och med risk att den slutar fungera vid varje uppdatering Apple släpper då de modifierar programvaran för att få bort de... Read More
  • VARNING BLUFF-FÖRETAG! Tråkigt, lämnade sonens Iphone, skulle byta baksida, när vi får tillbaka telefonen sitter inte baksidan rätt, framsidans glas går det nu få in en nagel under. När vi påtalar detta så får jag höra att man kan inte r... Read More
  • Jag hade en telefon som inte fungerade. Gick till en butik på andra sidan gatan där det kunde ta 4-6 arbetsdagar att få tillbaka från felsökning. Så testade på fixiphone och lämnade in för felsökning. Inte ens en halvtimme senare fick jag s... Read More
  • Hade tappat mobilen och den var väldigt skadad och när jag kom hit så fixa dem så den blev som nytt och rekommenderar verkligen att komma hit Personalen var trevlig och prisen var billiga jämfört med andra ställen
Ring oss
X
Covid-19

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.

När vi tar emot din produkt rengör vi den noggrant med dissinfektionsmedel.

Våra mobilreparatörer saniterar din handhållna device med dissinfektionsmedel både innan och efter vi reparerar den.

Innan vi paketerar din mobil eller surfplatta använder vi dissinfektionsmedel för att sanitera produkten.

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.

X

Din iPhone blir som regel lagad inom 30 minuter. När vi reparerar andra modeller så Samsung, Huawei one Oneplus behöver vi oftast lite längre tid på oss. Kom gärna förbi till någon av våra butiker i Luleå, Skellefteå, Umeå, Örnsköldsvik, Gävle, Uppsala, Västerås, Eskilstuna och Linköping. Vi gör en bedömning av din mobiltelefon och kan därefter ge dig en mer ungefärlig förväntad reparationstid. Normalt sett tar det endast en timme att för oss på FixIphone att reparera en iPhone, med undantag för vissa reparationer som exempelvis byte av baksida som tar lite längre tid då limmet måste torka helt innan vi kan återlämna mobiltelefonen. Reparation av iPad skärm tar också lite längre tid, ungefär 48 timmar det pga. Att det är en större yta lim som behöver torkas. När det gäller reparation av Samsung, Huawei, Oneplus och andra android märken så har vi en längre förväntad reparationstid och det pga. Att vi inte alltid har reservdelarna till android på lager utan måste beställa dessa reservdelar och det brukar ta 2-3 arbetsdagar. Du har kvar din mobiltelefon tills det att vi fått hem reservdelarna därefter lämnar du in din mobiltelefon och har en förväntat reparationstid på omkring 1 timme.

X

Har du inte tid eller möjlighet att komma in till någon av våra butiker? Då kan du enkelt, snabbt och smidigt lägga en order på vår hemsida med den reparation du önskar för din iPad, iPhone eller android telefon. Vanligen så lagar vi din mobiltelefon samma dag som vi får in den och skickar tillbaka den samma dag. Vilken innebär att du oftast får tillbaka din telefon senast 48 timmar efter att du skickat in den till oss. Om du bor någonstans i Sverige där vi idag inte har någon fysisk butik så har du möjlighet att posta in din enhet till oss. Vi hanterar alla beställningar snabbt och skickar som regel tillbaka din enhet redan samma dag som vi fått in den. Vid beställning av reparation i vår webbshop kommer du att få instruktion att skicka din enhet till närmaste verkstad, på så sett minskar vi trycket på miljön genom att undviker långa onödiga transporter och du som kund får snabbare tillbaka din enhet. När vi skickar tillbaka din enhet så paketerar vi det mycket varsamt och postar det som försäkrat och spårbar post, för att du som våran kund ska känna dig trygg.

X

Även om vi har drop in på det flesta reparationer har du möjlighet att boka en tid på någon av våra verkstäder. Detta för att säkerställa att du får hjälp direkt när du besöker butiken. När du lämnar in din enhet på den bokade tiden så kommer vi omgående att hantera ditt ärende. Bokningen gör du snabbt och smidigt här på vår hemsida. Hos oss är det kostnadsfritt att göra en drop in bokning, så när du bokar en tid behöver du inte göra en förskottsbetalning eller oroa dig för att behöva stå för en avbokningsavgift om du skulle få förhinder eller missa tiden.

X

När du lämnar in din iPhone, iPad, Macbook , Samsung, Huawei eller andra Android modeller ger vi dig alltid en 12 månaders funktionsgaranti. Det finns inget viktigare en er våra kunder. Nöjda och återkommande kunder är vår ambition. Vi vill att du som kund ska känna dig säker och trygg när du lämnar in din enhet för lagning och reparation. Här kan du läsa mer om vår garantivillkor (Länk till garantivillkor).

X

På Fixiphone använder vi endast reservdelar av högsta kvalitét när vi reparerar din iPhone, Samsung, Huawei, iPad eller enheter av andra märken. Det finns en uppsjö av tillverkare och försäljare som säljer reservdelar till mobiltelefoner och iPads. Genom åren har vi testat en mängd leverantörer för att hitta de som levererar reservdelar av den kvalitet vi eftersträvar. Därför kan du vara säker på att du alltid får det bästa som finns på marknaden.

X

Vi på Fixiphone strävar alltid efter nöjda kunder och vill att du som kund ska känna dig trygg när du anlitar oss. Därför ger vi dig 12 månaders garanti på utförda reparationer. Idag finns det ett stort utbud av reparatörer, de flesta av våra kollegor i konkurrerande företag är seriösa och gör ett bra jobb, men tyvärr finns det även en del oseriösa företag som inte utför fackmannamässiga reparationer och skadar vår bransch. Kontrollera alltid garantivillkoren på det företag som du anlitar som reparatör.

X

Vi vill att det ska vara billigt att laga mobiltelefonen eller surfplattan. Företag som tar ett överpris för utförda reparationer kommer att förlora kunder, därför pressar vi priserna så mycket som möjligt utan att kompromissa med kvaliteten eller miljön. Hos oss får du en väl utförd reparation till ett bra pris. Bra för dig och bra för miljön!

X

Vi ställer höga krav på våra medarbetare, varje tekniker som jobbar på Fixiphone går en utbildning innan de får arbeta med våra kunders enheter. Utbildningen består av avancerade reparationer av de aktuella modeller som finns på marknaden, säker hantering av elektronik och ansvarsfull hantering av elektronikavfall.

X

Många företag tar extra betalt för att utföra expresservice när de lagar din telefon eller läsplatta. Vi på Fixiphone tycker att det är fel att kräva extra pengar för att kunden vill ha sin enhet lagad snabbt. Därför har vi alltid samma pris för reparation av din enhet oavsett om du väljer expresservice eller inte.

X

Vi på Fixiphone lägger stort fokus på våra kunder och är måna om att ge dig bästa tänkbara service. Vi vet att effekten av nöjda kunder är stor, inte bara ekonomiskt utan även för personalens trivsel.