Laga iPhone i Linköping

Vi lagar din Iphone inom en timme med 12 månaders garanti

Laga din iPhone hos Fixiphone i Linköping. Vi är experter på reparationer av alla Apple produkter och utför lagningar medan du väntar.

Du hittar vår butik i Filbytergallerian i Linköping
Öppettider:
Mån-fre: 9:00-18:00
Lördag: 11:00- 15:00
Söndag: stängt
Ring: 010-1301380

En seriös iPhonereparatör i Linköping

På Fixiphone nöjer vi oss inte bara med att lova bra service – vi vill ge dig som kund den bästa möjliga servicen. När du lagar din Iphone hos Fixiphone i Linköping garanterar vi att våra certifierade tekniker kommer reparera din iPhone och iPad med marknadens bästa reservdelar till billiga priser. Hos oss kan du laga allt från trasiga skärmar till mer avancerade reparationer som kräver speciell utrustning och reservdelar.

laga iphone linköping

Laga din iPhone med originaldelar till bra priser

Vi återvinner nästan allt från din iPhone. När du lämnar in din trasiga mobiltelefon för reparation i Linköping ser vi till att återvinna så mycket som möjligt. Är glaset på din iPhone sprucken men skärmen i gott skick byter vi endast ut glaset på din iPhone. Detta gör att du får en original LCD till mycket lägre pris hos Fixiphone än från våra konkurrenter som köper färdiga skärmar från Kina. Ibland får vi in telefoner som ska skrotas och i dessa kan det sitta delar som är i gott skick och fungerar helt felfritt.
Självklart återvinner vi även dessa och jobbar aktivt för att miljön ska vinna på återvinningen. Den enda delen som inte går att återvinna och sälja är batterier. Vid utbyte av batterier använder vi endast helt nya produkter.

Apple Original reservdelar

Många frågar hur vi som inte jobbar direkt med Apple kan få tag i Apple original reservdelar eftersom Apple inte säljer reservdelar till verkstäder. Eftersom marknaden för reparation är så stor runt om i världen finns det alltid andra sätt att få tag på originaldelar än att köpa direkt från tillverkaren. Ett sätt att få originaldelar är att plocka det från mobiltelefoner som inte längre används eller på något sätt säljs i delar.
I Kina finns det många företag som köper helt nya iPhone och iPad som sedan plockar isär delarna och säljer reservdelarna. Dessa mobiltelefoner i sin tur monteras ihop med kopierade reservdelar och säljs till ett billigare pris till länder som köper iPhone eller iPad. På detta sätt kan verkstäder som vi på Fixiphone köpa in original reservdelar.

Hur jobbar vi på Fixiphone i Linköping?

Vi på Fixiphone reparerar hundratals mobiltelefoner och surfplattor varje dag till kunder från hela Sverige. Vår vision är att ge kunder en bra och personlig service. Vi tror på långsiktiga relationer med våra kunder. Vi vet att det är tack vara kunderna som vi har ett jobb och utan våra kunder skulle vi aldrig klara oss. Därför gör vi allt som står i vår makt för att se till att våra kunder får en ärlig och bra service . Vi hoppas att vi ses i någon av våra butiker och att du väljer oss när du vill laga din iPhone eller iPad.

Laga din Iphone istället för att köpa en ny

Det är inte längre någon hemlighet hur mycket resurser som krävs för att producera en mobiltelefon. När du lagar din iPhone blir du en miljöhjälte som bidrar till en värld med mindre utsläpp. Dessutom sparar du väldigt mycket pengar när du reparerar din telefon i stället för att köpa en ny.

Exempel på besparing Iphone XS:

  • Nypris hos Apple: 7000 kr
  • Byte av skärm hos oss: 2000 kr
  • Besparing för dig: 5000 kr

1 års garanti på alla reparationer

Hos oss på Fixiphone i Linköping behöver du inte oroa dig för att reparationen inte skulle bli väl utförd. Vi lämnar alltid garanti på utförda reparationer och reservdelar och använder alltid reservdelar av högsta kvalitet. Det är viktigt att du som kund ska känna dig nöjd med reparationen samt vår service. Det är bara då vi kan känna oss nöjda med vårt arbete.

Snabba och kvalitativa iPhonereparationer i Linköping

På Fixiphone vet vi att din iPhone är ett viktigt verktyg för att klara av jobb, skola och vardagen. Därför har vi alltid drop-in och expressreparationer utan extra kostnader. De flesta reparationer tar endast en timme. En till fördel som du får när du lagar din iPhone hos oss i Linköping är att vi är extremt noggranna så att inget annat i enheten blir skadat under reparationen. Skulle något bli skadat byter vi ut det utan extra kostnad.

Skicka in din trasiga telefon

Bor du i en närliggande stad som Finspång, Boxholm, Kinda, Mjölby, Motala, Norrköping, Söderköping eller Vadstena kan du skicka in din enhet till oss på Fixiphone. Gå in på vår webbshop för information om hur du gör det alternativt för dig som bor i närliggande kommun så kan vi ge 200:- rabatt för resan om du utför en reparation av telefonen för över 1000:-

Laga mobilen

Köp en begagnad iPhone i Linköping

Vår butik i Linköping erbjuder försäljning av begagnade mobiltelefoner och surfplattor. Främst har vi iPhone, iPad och Samsung telefoner till dig i Linköping. Vi säljer endast mobiltelefoner som håller hög standard och där alla funktioner är testade av professionella tekniker och specialister. Kom in och titta i butiken vilket sortiment vi har just idag.

Begagnade mobiler
reparera Iphone linköping reparera Iphone linköping reparera Iphone linköping reparera Iphone linköping

Sälj din iPhone, iPad eller Samsung till oss på Fixiphone

Om du vill sälja din iPhone, iPad, Macbook eller Samsung enkelt och problemfri då ska du vända dig till vår butik i Linköping. Du får din telefon eller surfplatta värderat och om du godtar vårt pris får du pengarna på ditt konto direkt. Du värnar om miljön samtidigt som du får pengar i kassan när du låter oss återvinna din mobiltelefon eller surfplatta.

Sälj din mobil

Köp reservdelar och tillbehör hos oss på Fixiphone i Linköping

Vi har hundratals skal och tillbehör i lager som passar din telefon. Du hittar garanterat något som passar din stil och karaktär i vår butik i Linköping. Vi säljer bara de bästa tillbehören som finns ute på marknaden som håller bra kvalitét och funktion.

Laga din Iphone själv

Vi erbjuder även försäljning av reservdelar till privatpersoner. Dessa delar är exakt samma delar som vi själva använder vid reparation av din telefon. Därför kan du vara helt säker på att du får delar av högsta kvalitet. Fördelen med att laga mobilen eller surfplattan själv är oftast att slutpriset blir billigare. Nackdelen med att laga telefonen själv är att du kan skada telefonen på något sätt om du inte är van vid att reparera mobiltelefoner och då kan det i slutändan bli dyrare.

Om du är händig och vill göra jobbet själv så kan du enkelt köpa reservdelarna från oss. Oftast blir det mycket billigare än att köpa delarna online då du inte behöver betala frakten utan själv hämtar ut reservdelarna i butik. Självklart får du garanti på tillbehören.

Reservdelar och tillbehör
iPhone reparation Linköping iPhone reparation Linköping iPhone reparation Linköping iPhone reparation Linköping

Vanliga frågor om att laga iPhone i Linköping

Hur lång tid tar det att laga en iPhone hos er?

Vi kan ofta laga din iPhone inom en timme. Tar det längre tid kan du få en tidsuppskattning och boka en tid så att det passar dig.

Vilka typer av reparationer gör ni på iPhone?

Vi kan reparera allt från trasiga skärmar, gamla batterier till högtalare som har slutat fungera.Du får alltid ett prisförslag innan vi reparerar din telefon.

Vad gör ni med reservdelarna som blir över?

Alla reservdelar som vi reparerar eller byter ut återvinner vi och säkerställer att naturen belastas så lite som möjligt.

Får jag garanti på reparationen?

Ja, du får alltid ett års garanti när vi reparerar din telefon. För att du ska känna dig säker och nöjd med vårt arbete använder vi alltid originaldelar.

4.6Ratings
  • Har bara haft bra upplevelser av butiken i Linköping. Lämnat in flera telefoner på lagning och varje gång har det gått snabbt och felfritt. Trevlig och tillmötesgående personal.
  • Riktigt bra service och trevlig personal! Fixa min iPhone på mindre än 30 minuter.
  • Bytte mitt MacBook Pro batteri på en tredjedel av tiden och för halva priset jämfört med konkurrenten jag kollade med först. Dessutom kom jag fem minuter innan de skulle öppna och det var redan öppet.
  • Riktigt nöjd med bytet av skärmen till min Iphone7! Riktigt bra service och trevlig personal! När jag kom hem noterade jag några döda pixlar i LCD skärmen och återvände till butiken dagen efter. Snabbt och enkelt fixade han en ny fullt funger... Read More
Ring oss
X
Covid-19

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.

När vi tar emot din produkt rengör vi den noggrant med dissinfektionsmedel.

Våra mobilreparatörer saniterar din handhållna device med dissinfektionsmedel både innan och efter vi reparerar den.

Innan vi paketerar din mobil eller surfplatta använder vi dissinfektionsmedel för att sanitera produkten.

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.

X

Din iPhone blir som regel lagad inom 30 minuter. När vi reparerar andra modeller så Samsung, Huawei one Oneplus behöver vi oftast lite längre tid på oss. Kom gärna förbi till någon av våra butiker i Luleå, Skellefteå, Umeå, Örnsköldsvik, Gävle, Uppsala, Västerås, Eskilstuna och Linköping. Vi gör en bedömning av din mobiltelefon och kan därefter ge dig en mer ungefärlig förväntad reparationstid. Normalt sett tar det endast en timme att för oss på FixIphone att reparera en iPhone, med undantag för vissa reparationer som exempelvis byte av baksida som tar lite längre tid då limmet måste torka helt innan vi kan återlämna mobiltelefonen. Reparation av iPad skärm tar också lite längre tid, ungefär 48 timmar det pga. Att det är en större yta lim som behöver torkas. När det gäller reparation av Samsung, Huawei, Oneplus och andra android märken så har vi en längre förväntad reparationstid och det pga. Att vi inte alltid har reservdelarna till android på lager utan måste beställa dessa reservdelar och det brukar ta 2-3 arbetsdagar. Du har kvar din mobiltelefon tills det att vi fått hem reservdelarna därefter lämnar du in din mobiltelefon och har en förväntat reparationstid på omkring 1 timme.

X

Har du inte tid eller möjlighet att komma in till någon av våra butiker? Då kan du enkelt, snabbt och smidigt lägga en order på vår hemsida med den reparation du önskar för din iPad, iPhone eller android telefon. Vanligen så lagar vi din mobiltelefon samma dag som vi får in den och skickar tillbaka den samma dag. Vilken innebär att du oftast får tillbaka din telefon senast 48 timmar efter att du skickat in den till oss. Om du bor någonstans i Sverige där vi idag inte har någon fysisk butik så har du möjlighet att posta in din enhet till oss. Vi hanterar alla beställningar snabbt och skickar som regel tillbaka din enhet redan samma dag som vi fått in den. Vid beställning av reparation i vår webbshop kommer du att få instruktion att skicka din enhet till närmaste verkstad, på så sett minskar vi trycket på miljön genom att undviker långa onödiga transporter och du som kund får snabbare tillbaka din enhet. När vi skickar tillbaka din enhet så paketerar vi det mycket varsamt och postar det som försäkrat och spårbar post, för att du som våran kund ska känna dig trygg.

X

Även om vi har drop in på det flesta reparationer har du möjlighet att boka en tid på någon av våra verkstäder. Detta för att säkerställa att du får hjälp direkt när du besöker butiken. När du lämnar in din enhet på den bokade tiden så kommer vi omgående att hantera ditt ärende. Bokningen gör du snabbt och smidigt här på vår hemsida. Hos oss är det kostnadsfritt att göra en drop in bokning, så när du bokar en tid behöver du inte göra en förskottsbetalning eller oroa dig för att behöva stå för en avbokningsavgift om du skulle få förhinder eller missa tiden.

X

När du lämnar in din iPhone, iPad, Macbook , Samsung, Huawei eller andra Android modeller ger vi dig alltid en 12 månaders funktionsgaranti. Det finns inget viktigare en er våra kunder. Nöjda och återkommande kunder är vår ambition. Vi vill att du som kund ska känna dig säker och trygg när du lämnar in din enhet för lagning och reparation. Här kan du läsa mer om vår garantivillkor (Länk till garantivillkor).

X

På Fixiphone använder vi endast reservdelar av högsta kvalitét när vi reparerar din iPhone, Samsung, Huawei, iPad eller andra märken. Det finns ett hav med tillverkare och försäljare som säljer reservdelar till mobiltelefoner och iPads. Genom åren har vi testat en sjö med leverantörer, mycket få av dessa har kunnat leverera reservdelar av den kvalitét som vi strävar efter. Vi köper bara in reservdelar som är noga kontrollerade och testade, så att du kan vara säker på att du alltid får det bästa som finns på marknaden.

X

Vi på Fixiphone strävar alltid efter nöjda kunder och vi vill att du som kund ska känna dig helt säker när du anlitar oss. Därför vill vi på Fixiphone ge dig som kund hos oss 12 månaders garanti på utförda reparationer. Idag så finns det ett stort utbud av reparatörer och de flesta av våra kollegor i konkurrerande företag är seriösa och gör ett bra jobb men tyvärr så finns det även en del oseriösa företag där ute som inte utför fackmässigt jobb och skadar vår bransch. Kontrollera alltid garantivillkoren på det företag som du anlitar som reparatör.

X

Vi på Fixiphone vill att det ska vara billigt att laga sin mobiltelefon eller surfplatta. Ett företag som tar överpris för utförda reparationer kommer att förlora kunder när kunden märker att det finns billigare alternativ. Därför pressar vi priserna så mycket som det finns utrymme för utan att kompromissa med kvaliteten, miljön eller företaget. Billigare priser leder till mera kunder som känner att det är mer lönsamt att laga sin iPhone, iPad ,Samsung och andra märken istället för att köpa nytt, vilket är bra ur miljösynpunkt. Något som ni ska ha i minnet är om ett företag erbjuder väldigt billiga priser måste ni alltid ifrågasätta kvaliteten. Vi pressar priserna men vi kompromissar aldrig på kvaliteten för att

X

Vi ställer höga krav på våra medarbetare. Varje tekniker som jobbar hos oss på Fixiphone går en lång utbildning innan det får gå in och öppna kundens enhet. Utbildningen består av, avancerade reparationer av det aktuella modeller som finns ute på marknaden, hantering av elektronik på ett säkert sätt samt hantering av elektronikavfall på ett ansvarsfullt sätt.

X

Många företag tar extra betalt för att utföra expresservice när de lagar din iPhone eller iPad. Vi på Fixiphone tycker att det är fel att kräva extra pengar för att kunden snabbt vill ha sin enhet lagad. Därför ger vi på Fixiphone dig alltid samma pris för reparation av din enhet oavsett om du väljer expresservice eller inte.

X

Vi på Fixiphone lägger stort fokus på våra kunder och är måna om att ge dig som kund den service som du förtjänar- den bästa. Vi vet att effekten av nöjda kunder är väldigt stort inte bara ekonomiskt även för personalens trivsel