Laga iPhone, iPad, Mackbook, Huawei, Sony,Samsung och OnePlus i Luleå

Fixiphone i Luleå lagar din mobiltelefon på plats oftast inom en timme.

Storgatan 50E i Luleå
Öppettider:
Mån-fre 9:00 – 18:00
Lör: 10:00-16:00
Sön: Stängt

Vi lagar din iPhone, iPad, Macbook , Huawei, Sony, Samsung och OnePlus i Luleå.

2015 slog Fixiphone för första gången upp portarna i Luleå. Från starten har Vår affärsidé varit att ge den bästa tänkbara service till Luleåbornna när de behöver reparera och laga sina mobiltelefoner, surfplattor och datorer. Sedan starten i Luleå så har vi hunnit reparera tusentals enheter och har genom åren lärt oss mycket om vad som efterfrågas på marknaden i Norrland.

En filosofi som vi alltid haft och ständigt strävar efter att förbättra är att alltid hålla marknadens högsta kvalitét till bästa service och pris. Därför kan vi garantera dig som kund hos Fixiphone alltid får reparationer som håller hög kvalitét.

Vill du laga din android enhet i Luleå?

Vår verkstad i Luleå är specialiserad på att laga Samsung, Huawei, Sony och OnePlus telefoner. Vi lagar allt från trasig skärm,dåligt batteri eller glappande laddningsuttag till mer avancerade reparationer för din android enhet. Andriod enheter tar lite längre tid att laga efter som dessa reservdelar är beställningsvara. Har vi reservdelar hemma på lagret lagar vi det normalt sett samma dag men om reservdelar inte finns hemma och vi behöver måste beställa hem det kan reparationen ta 2-3 dagar. Vi informera dig om väntetiden för din reparation när du besöker vår butik.

Säkra reparationer utförs av utbildade tekniker

Våra tekniker går en lång utbildning innan de får reparera din telefon. Under utbildningen lär de sig hur man reparera mobiltelefoner, surfplattor och datorer de lär sig även hur man hanterar elektronik på en säkert och miljövänlig sätt. Vi har höga krav på kvalitén och säkerställer alltid att även våra medarbetare följer samma mål och riktlinjer så som företaget.

Vi lämnar 12 månaders garanti på våra reparationer och produkter

Det är inte billigt att köpa nya mobiltelefoner, surfplattor eller datorer. Det är inte heller ovanligt att man får lägga ut närmare 10 000:- på en ny iPhone. Vi På Fixiphone vet hur värdefull din enhet är därför lämnar vi alltid 12 månaders garanti på utfört arbete och produkt, för att du som kund ska känna dig i trygga händer när du anlitar oss.

Skicka in din enhet till oss till Luleå för lagning

Du kanske bor i Kalix, Gällivare, Haparanda, Piteå eller någon annan närliggande stad? Då kan du skicka in din enhet till Luleå vår Luleå verkstad. Vi hanterar och skickar tillbaka enheten som oftast under samma dag. Fördelen med att du skickar din mobiltelefon eller surfplatta till den närmaste verkstad är många. Det första är tiden, ju kortare avstånd mellan dig och din verkstad desto snabbare leveranstid. En annan fördel är att det blir smidigare och snabbare reparationer om det är flera verkstäder som tar emot postorder än en enda stor verkstad, trycket och belastningen minskas vilket också gör att risken för att någonting går fel blir mindre om man tar emot färre beställningar.Dessutom minskar vi belastningen på miljön om jobbet kan göras i Luleå och slipper fraktas till Stockholm eller annan stad längre bort. En annan fördel är att det blir smidigare om det är flera verkstäder som tar emot postorder där blir det inte stor belastning i en och samma verkstad och chansen att något går fel blir mycket mindre om man tar emot mindre ordrar.

Laga mobilen

Köp begagnade enheter hos oss i Luleå

Visste du att du kan köpa begagnade enheter så som iPhone, iPad, Samsung eller Huawei hos oss på Fixiphone i Luleå? Vi har stort utbud av begagnade mobiltelefoner och surfplattor i vår butik i Luleå. Du kan antigen komma förbi oss eller beställa en renoverand enhet direkt i vår webbshop. Det begagnade mobiltelefoner som vi säljer kontrollerar vi noggrant innan vi lägger ut det för försäljning. Vi går igenom tekniska funktioner och säkerställer att allt fungerar som det ska. Självklart kollar vi också upp så att enheten varken är stulen eller spärrad. På Fixiphone lämnar vi alltid12 månaders garanti på våra begagnade mobiltelefoner och surfplattor som du köper hos oss.

Begagnade mobiler

Sälj din begagnade enhet i Luleå

Fixiphone i Luleå köper in din begagnade Iphone och Samsung enhet oavsett skick. Det kan vara sprucken skärm eller dåligt batteri etc. Vi köper in det mesta. Låt inte din enhet bara ligga i byrålådan och samla damm. Kom gärna in med den till vår verkstad för en gratis värdering.

Sälj din mobil

Köp reservdelar och tillbehör till din mobiltelefon eller surfplatta i Luleå

Vi har det skydd som du behöver för att skydda din mobiltelefon eller surfplatta. Det är alltid smart att skydda sin dyrbara telefon eller surfplatta med något skydd. Vi säljer även reservdelar till de som själva vill utföra reparationen på sin enhet.

Reservdelar och tillbehörr
4.1Ratings
  • Bra service!
  • Superbutik
  • Riktigt bra service och trevlig personal på Fixiphone Luleå. Fixa min iPhone på mindre än 30 minuter. 👍
  • Bra bemötande i butiken toppen service braaaa o snabb reparation
Ring oss
X
Covid-19

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.

När vi tar emot din produkt rengör vi den noggrant med dissinfektionsmedel.

Våra mobilreparatörer saniterar din handhållna device med dissinfektionsmedel både innan och efter vi reparerar den.

Innan vi paketerar din mobil eller surfplatta använder vi dissinfektionsmedel för att sanitera produkten.

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.

X

Din iPhone blir som regel lagad inom 30 minuter. När vi reparerar andra modeller så Samsung, Huawei one Oneplus behöver vi oftast lite längre tid på oss. Kom gärna förbi till någon av våra butiker i Luleå, Skellefteå, Umeå, Örnsköldsvik, Gävle, Uppsala, Västerås, Eskilstuna och Linköping. Vi gör en bedömning av din mobiltelefon och kan därefter ge dig en mer ungefärlig förväntad reparationstid. Normalt sett tar det endast en timme att för oss på FixIphone att reparera en iPhone, med undantag för vissa reparationer som exempelvis byte av baksida som tar lite längre tid då limmet måste torka helt innan vi kan återlämna mobiltelefonen. Reparation av iPad skärm tar också lite längre tid, ungefär 48 timmar det pga. Att det är en större yta lim som behöver torkas. När det gäller reparation av Samsung, Huawei, Oneplus och andra android märken så har vi en längre förväntad reparationstid och det pga. Att vi inte alltid har reservdelarna till android på lager utan måste beställa dessa reservdelar och det brukar ta 2-3 arbetsdagar. Du har kvar din mobiltelefon tills det att vi fått hem reservdelarna därefter lämnar du in din mobiltelefon och har en förväntat reparationstid på omkring 1 timme.

X

Har du inte tid eller möjlighet att komma in till någon av våra butiker? Då kan du enkelt, snabbt och smidigt lägga en order på vår hemsida med den reparation du önskar för din iPad, iPhone eller android telefon. Vanligen så lagar vi din mobiltelefon samma dag som vi får in den och skickar tillbaka den samma dag. Vilken innebär att du oftast får tillbaka din telefon senast 48 timmar efter att du skickat in den till oss. Om du bor någonstans i Sverige där vi idag inte har någon fysisk butik så har du möjlighet att posta in din enhet till oss. Vi hanterar alla beställningar snabbt och skickar som regel tillbaka din enhet redan samma dag som vi fått in den. Vid beställning av reparation i vår webbshop kommer du att få instruktion att skicka din enhet till närmaste verkstad, på så sett minskar vi trycket på miljön genom att undviker långa onödiga transporter och du som kund får snabbare tillbaka din enhet. När vi skickar tillbaka din enhet så paketerar vi det mycket varsamt och postar det som försäkrat och spårbar post, för att du som våran kund ska känna dig trygg.

X

Även om vi har drop in på det flesta reparationer har du möjlighet att boka en tid på någon av våra verkstäder. Detta för att säkerställa att du får hjälp direkt när du besöker butiken. När du lämnar in din enhet på den bokade tiden så kommer vi omgående att hantera ditt ärende. Bokningen gör du snabbt och smidigt här på vår hemsida. Hos oss är det kostnadsfritt att göra en drop in bokning, så när du bokar en tid behöver du inte göra en förskottsbetalning eller oroa dig för att behöva stå för en avbokningsavgift om du skulle få förhinder eller missa tiden.

X

När du lämnar in din iPhone, iPad, Macbook , Samsung, Huawei eller andra Android modeller ger vi dig alltid en 12 månaders funktionsgaranti. Det finns inget viktigare en er våra kunder. Nöjda och återkommande kunder är vår ambition. Vi vill att du som kund ska känna dig säker och trygg när du lämnar in din enhet för lagning och reparation. Här kan du läsa mer om vår garantivillkor (Länk till garantivillkor).

X

På Fixiphone använder vi endast reservdelar av högsta kvalitét när vi reparerar din iPhone, Samsung, Huawei, iPad eller andra märken. Det finns ett hav med tillverkare och försäljare som säljer reservdelar till mobiltelefoner och iPads. Genom åren har vi testat en sjö med leverantörer, mycket få av dessa har kunnat leverera reservdelar av den kvalitét som vi strävar efter. Vi köper bara in reservdelar som är noga kontrollerade och testade, så att du kan vara säker på att du alltid får det bästa som finns på marknaden.

X

Vi på Fixiphone strävar alltid efter nöjda kunder och vi vill att du som kund ska känna dig helt säker när du anlitar oss. Därför vill vi på Fixiphone ge dig som kund hos oss 12 månaders garanti på utförda reparationer. Idag så finns det ett stort utbud av reparatörer och de flesta av våra kollegor i konkurrerande företag är seriösa och gör ett bra jobb men tyvärr så finns det även en del oseriösa företag där ute som inte utför fackmässigt jobb och skadar vår bransch. Kontrollera alltid garantivillkoren på det företag som du anlitar som reparatör.

X

Vi på Fixiphone vill att det ska vara billigt att laga sin mobiltelefon eller surfplatta. Ett företag som tar överpris för utförda reparationer kommer att förlora kunder när kunden märker att det finns billigare alternativ. Därför pressar vi priserna så mycket som det finns utrymme för utan att kompromissa med kvaliteten, miljön eller företaget. Billigare priser leder till mera kunder som känner att det är mer lönsamt att laga sin iPhone, iPad ,Samsung och andra märken istället för att köpa nytt, vilket är bra ur miljösynpunkt. Något som ni ska ha i minnet är om ett företag erbjuder väldigt billiga priser måste ni alltid ifrågasätta kvaliteten. Vi pressar priserna men vi kompromissar aldrig på kvaliteten för att

X

Vi ställer höga krav på våra medarbetare. Varje tekniker som jobbar hos oss på Fixiphone går en lång utbildning innan det får gå in och öppna kundens enhet. Utbildningen består av, avancerade reparationer av det aktuella modeller som finns ute på marknaden, hantering av elektronik på ett säkert sätt samt hantering av elektronikavfall på ett ansvarsfullt sätt.

X

Många företag tar extra betalt för att utföra expresservice när de lagar din iPhone eller iPad. Vi på Fixiphone tycker att det är fel att kräva extra pengar för att kunden snabbt vill ha sin enhet lagad. Därför ger vi på Fixiphone dig alltid samma pris för reparation av din enhet oavsett om du väljer expresservice eller inte.

X

Vi på Fixiphone lägger stort fokus på våra kunder och är måna om att ge dig som kund den service som du förtjänar- den bästa. Vi vet att effekten av nöjda kunder är väldigt stort inte bara ekonomiskt även för personalens trivsel