Laga iPhone i Umeå

Vi lagar din Iphone inom en timme med 12 månaders garanti

Laga din iPhone hos någon som bryr sig om din telefon.

Vi gör allt för att du ska bli så nöjd som möjligt med din iPhone reparation i Umeå. Vi är inte bara störst i Norrland utan även bäst. Umeå är vårt hem. Det är här vi började vår resa. Idag är Fixiphone en av de största aktörerna på iPhone och iPad reparationer men även Android telefoner i Sverige. Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser med den bästa kvalitén.

Vi finns i MVG shopping
Öppettider: 10:00 -19:00 Vardagar
10:00- 17:00 Lördagar
11:00-16:00 Söndagar
Kontakta oss på 010 130 13 80

Erfarna reparatörer av iPhone, iPad, Samsung och Huawei telefoner

Genom åren har vi lagat tusentals mobiltelefoner, surfplattor och datorer. Detta har gett oss en stor kunskap och erfarenhet av hur man ska hanterar din enhet. Vi vet hur viktigt det är att använda rätt reservdelar och ha rätt kunskap när man lagar elektroniska enheter. Hemligheten bakom vår framgång är att när vi lagar din telefon eller dator använder vi alltid delar av högsta kvalitét och därför kan vi garantera att resultatet blir så bra som möjligt.

Vi lagar de flesta modeller på marknaden

För några år sedan var antalet android användare mycket lägre än vad antalet iPhone användare var. Även idag har majoriteten av alla smartphones användare i Sverige en iPhone men vi ser en ökning av smartphones användare som använder sig av Android. Främst beror detta på att tillverkarna av Androidenheter, Samsung och Huawei, utvecklat sina produkter oerhört mycket de senaste åren. I vår Fixiphone butik i Umeå lagar vi numera de flesta olika varumärken som finns och kan lämna samma garanti till alla. Oavsett om det gäller en ny skärm, byte av batteri eller någon annan del som är sönder.

Garanti när du lagar din iPhone i Umeå

Vi vågar påstå att våra garantier när vi lagar telefoner är bäst i Sverige. Förutom att vi har väldigt få problem när vi utför en reparation får du hela 12 månaders garanti på materialet och vårt arbete. Det är väldigt sällan som någonting går snett under reparationen eller att kunden inte blir nöjd. Skulle någonting gå snett under reparationen gör vi självklart allting som står i vår makt för att göra dig nöjd. Vår garanti täcker alla tänkbara fabriksfel som kan uppkomma.

Garantin täcker bland annat

 • Arbetet som vi gjort på telefonen
 • Att alla funktioner fungerar
 • Materialet som vi har bytt ut

Vanliga reparationer vi utför på iPhone i Umeå

De vanligaste reparationerna som vi utför idag i vår butik i Umeå är

 • Skärmbyte på iPhone.
 • Byte av batterier på Iphone

Dagligen reparerar vi tiotals iPhones med krossade skärmar och LCD. När man lagar iPhone skärmar är det A och O vilka reservdelar man använder sig av. Det finns tusentals leverantörer av skärmar till iPhone och vi har handplockat de bästa. Vår erfarenhet har gett oss en enorm kunskap om skärmarna på telefonerna så att du kan få de bästa reservdelarna till din telefon.

Vi söker kontinuerligt efter nya leverantörer för att testa deras produkter och kvalitet. Många skärmar som man kan köpa är tyvärr i väldigt dåligt skick och ger inte samma styrka och skärpa som en ny telefon har. Vi slutar inte leta efter leverantör när vi är nöjda, vi ska hitta den leverantör som har den absolut bästa kvaliteten på marknaden. För att du ska bli nöjd med vår reparation av din iPhone.

Laga mobilen

Köp begagnad iPhone lokalt i Umeå

I vår butik i Umeå kan du köpa begagnade mobiltelefoner. Det är skonsamt för både miljön och plånboken. De telefoner som vi säljer är begagnade enheter som oftast är uppköpta från företag och privatpersoner som köpt en ny telefon. När vi köper in begagnade mobiltelefoner gör vi en helhetskontroll på enheten för att säkerställa att den håller bra kvalitet och inte har några fel. De telefoner som inte håller måttet säljer vi inte utan de kan vi använda reservdelar av om de är i bra skick.

Lika bra garanti på begagnade telefoner som nya

Du som köper en begagnad mobiltelefon hos oss på Fixiphone 12 får månaders garanti. Exakt samma garanti som Apple ger dig om du köper en ny telefon av dem. De begagnade telefonerna som vi säljer är ofta i lika bra skick som om du skulle köpa en likvärdig modell i nyskick.

Fördelar med att köpa en begagnad telefon från Fixiphone

 • Spara ungefär 50% av beloppet
 • Fysiska butiker i hela Sverige
 • Gör en insats för miljön
 • Öppet köp så att du kan testa telefonen

Närheten till butikerna gör att du inte behöver vänta på långa frakttider och slipper krånglet med villkor och leveranstider. Välkommen till en riktig butik med riktiga människor som arbetar efter målet att ge dig den bästa möjliga servicen.

Begagnade mobiler

Sälj din iPhone till oss vid köp av ny

I samband med att du uppgraderar din telefon till en nyare modell, ny eller begagnad, kan du sälja din telefon till oss. Vi ger dig ett bra inbytespris på din befintliga enhet när du väljer att köpa en ny.

Det finns många anledningar att uppgradera och de vanligaste brukar vara att man vill ha en bättre kamera, snabbare processor eller större minne på telefonen. Det bästa du kan göra med din gamla telefon är att sälja den till oss så hittar vi någon annan som inte har samma krav som du och nöjer sig med en telefon av äldre modell.

Förutom att du får pengar för din gamla telefon hjälper du även till att hålla samhället hållbart. Mobiltelefoner har stor påverkan på vår miljö och måste därför hanteras på rätt sätt för att minimera dess påverkan på miljön. Kom gärna förbi med din begagnade mobiltelefon så värderar vi den åt dig och du får betalt för enheten på en gång.

Sälj din mobil

Skärmskydd, skal och reservdelar i butiken

Skydda din telefon från att gå sönder igen genom att köpa ett skärmskydd eller skal som tål tuffa tag. Vi säljer, monterar och ger dig råd hur du ska sköta telefonen på bästa sätt så att den håller lång tid. Vill du försöka reparera din enhet själv kan vi även hjälpa dig med de tekniska delarna som skärmar och batterier.

Rabatt på reparation för dig som reser en bit

Vill du komma in till vår fysiska butik och reser ifrån närliggande kommuner som, Lycksele, Nordmaling, Vilhelmina; Storuman, Vännäs, Dorotea eller Åsele ? När du reparerar din enhet hos oss för över 1000 kr bjuder Fixiphone på resan till ett värde av 200 kr.

Du kan även handla delar till din mobiltelefon eller surfplatta online på vår webbshop och få allt levererat hem till dig.

Reservdelar och tillbehör

Vanliga frågor om att laga iPhone i Umeå

Var ligger er butik i Umeå?

Vi finns i MVG på Kungsgatan i Umeå där vi hjälper dig med ett leende.

Vilka öppettider har ni i Umeå?

Vi följer öppettiderna i gallerian som är 10-19 M-F, 10-17 L och 10-16 S.

Kan jag handla via er webbshop?

Ja, du kan handla via vår webbshop, komma förbi butiken eller ringa till oss så hjälper vi dig.

Vilka garantier får jag hos er?

Du får 12 månaders garanti på vårt arbete och materialet.

4.2Ratings
 • Extremely good place for iphone repairs. I highly recommend it to all the people of Umeå.
 • Dem har räddat min mobil efter jag hade varit hos två andra som kunde inte rädda min vattenskadade telefon, jag måste vara tacksam för er på Fixiphone för att ni har räddat mitt liv. Bra jobbat Fixiphone!👏
 • Fick min backsida byt inom 2 timmar för 999, Det skulle ta en vecka hos nån annan i Umeå och det skulle kosta 6000. Bra service och bästa priser🤚
Ring oss
X
Covid-19

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.

När vi tar emot din produkt rengör vi den noggrant med dissinfektionsmedel.

Våra mobilreparatörer saniterar din handhållna device med dissinfektionsmedel både innan och efter vi reparerar den.

Innan vi paketerar din mobil eller surfplatta använder vi dissinfektionsmedel för att sanitera produkten.

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.

X

Din iPhone blir som regel lagad inom 30 minuter. När vi reparerar andra modeller så Samsung, Huawei one Oneplus behöver vi oftast lite längre tid på oss. Kom gärna förbi till någon av våra butiker i Luleå, Skellefteå, Umeå, Örnsköldsvik, Gävle, Uppsala, Västerås, Eskilstuna och Linköping. Vi gör en bedömning av din mobiltelefon och kan därefter ge dig en mer ungefärlig förväntad reparationstid. Normalt sett tar det endast en timme att för oss på FixIphone att reparera en iPhone, med undantag för vissa reparationer som exempelvis byte av baksida som tar lite längre tid då limmet måste torka helt innan vi kan återlämna mobiltelefonen. Reparation av iPad skärm tar också lite längre tid, ungefär 48 timmar det pga. Att det är en större yta lim som behöver torkas. När det gäller reparation av Samsung, Huawei, Oneplus och andra android märken så har vi en längre förväntad reparationstid och det pga. Att vi inte alltid har reservdelarna till android på lager utan måste beställa dessa reservdelar och det brukar ta 2-3 arbetsdagar. Du har kvar din mobiltelefon tills det att vi fått hem reservdelarna därefter lämnar du in din mobiltelefon och har en förväntat reparationstid på omkring 1 timme.

X

Har du inte tid eller möjlighet att komma in till någon av våra butiker? Då kan du enkelt, snabbt och smidigt lägga en order på vår hemsida med den reparation du önskar för din iPad, iPhone eller android telefon. Vanligen så lagar vi din mobiltelefon samma dag som vi får in den och skickar tillbaka den samma dag. Vilken innebär att du oftast får tillbaka din telefon senast 48 timmar efter att du skickat in den till oss. Om du bor någonstans i Sverige där vi idag inte har någon fysisk butik så har du möjlighet att posta in din enhet till oss. Vi hanterar alla beställningar snabbt och skickar som regel tillbaka din enhet redan samma dag som vi fått in den. Vid beställning av reparation i vår webbshop kommer du att få instruktion att skicka din enhet till närmaste verkstad, på så sett minskar vi trycket på miljön genom att undviker långa onödiga transporter och du som kund får snabbare tillbaka din enhet. När vi skickar tillbaka din enhet så paketerar vi det mycket varsamt och postar det som försäkrat och spårbar post, för att du som våran kund ska känna dig trygg.

X

Även om vi har drop in på det flesta reparationer har du möjlighet att boka en tid på någon av våra verkstäder. Detta för att säkerställa att du får hjälp direkt när du besöker butiken. När du lämnar in din enhet på den bokade tiden så kommer vi omgående att hantera ditt ärende. Bokningen gör du snabbt och smidigt här på vår hemsida. Hos oss är det kostnadsfritt att göra en drop in bokning, så när du bokar en tid behöver du inte göra en förskottsbetalning eller oroa dig för att behöva stå för en avbokningsavgift om du skulle få förhinder eller missa tiden.

X

När du lämnar in din iPhone, iPad, Macbook , Samsung, Huawei eller andra Android modeller ger vi dig alltid en 12 månaders funktionsgaranti. Det finns inget viktigare en er våra kunder. Nöjda och återkommande kunder är vår ambition. Vi vill att du som kund ska känna dig säker och trygg när du lämnar in din enhet för lagning och reparation. Här kan du läsa mer om vår garantivillkor (Länk till garantivillkor).

X

På Fixiphone använder vi endast reservdelar av högsta kvalitét när vi reparerar din iPhone, Samsung, Huawei, iPad eller andra märken. Det finns ett hav med tillverkare och försäljare som säljer reservdelar till mobiltelefoner och iPads. Genom åren har vi testat en sjö med leverantörer, mycket få av dessa har kunnat leverera reservdelar av den kvalitét som vi strävar efter. Vi köper bara in reservdelar som är noga kontrollerade och testade, så att du kan vara säker på att du alltid får det bästa som finns på marknaden.

X

Vi på Fixiphone strävar alltid efter nöjda kunder och vi vill att du som kund ska känna dig helt säker när du anlitar oss. Därför vill vi på Fixiphone ge dig som kund hos oss 12 månaders garanti på utförda reparationer. Idag så finns det ett stort utbud av reparatörer och de flesta av våra kollegor i konkurrerande företag är seriösa och gör ett bra jobb men tyvärr så finns det även en del oseriösa företag där ute som inte utför fackmässigt jobb och skadar vår bransch. Kontrollera alltid garantivillkoren på det företag som du anlitar som reparatör.

X

Vi på Fixiphone vill att det ska vara billigt att laga sin mobiltelefon eller surfplatta. Ett företag som tar överpris för utförda reparationer kommer att förlora kunder när kunden märker att det finns billigare alternativ. Därför pressar vi priserna så mycket som det finns utrymme för utan att kompromissa med kvaliteten, miljön eller företaget. Billigare priser leder till mera kunder som känner att det är mer lönsamt att laga sin iPhone, iPad ,Samsung och andra märken istället för att köpa nytt, vilket är bra ur miljösynpunkt. Något som ni ska ha i minnet är om ett företag erbjuder väldigt billiga priser måste ni alltid ifrågasätta kvaliteten. Vi pressar priserna men vi kompromissar aldrig på kvaliteten för att

X

Vi ställer höga krav på våra medarbetare. Varje tekniker som jobbar hos oss på Fixiphone går en lång utbildning innan det får gå in och öppna kundens enhet. Utbildningen består av, avancerade reparationer av det aktuella modeller som finns ute på marknaden, hantering av elektronik på ett säkert sätt samt hantering av elektronikavfall på ett ansvarsfullt sätt.

X

Många företag tar extra betalt för att utföra expresservice när de lagar din iPhone eller iPad. Vi på Fixiphone tycker att det är fel att kräva extra pengar för att kunden snabbt vill ha sin enhet lagad. Därför ger vi på Fixiphone dig alltid samma pris för reparation av din enhet oavsett om du väljer expresservice eller inte.

X

Vi på Fixiphone lägger stort fokus på våra kunder och är måna om att ge dig som kund den service som du förtjänar- den bästa. Vi vet att effekten av nöjda kunder är väldigt stort inte bara ekonomiskt även för personalens trivsel