Sälj Din Mobil

Sälj Din Mobil

Så här säljer du din telefon till Fixiphone

Att få en prisuppskattning tar endast några minuter och du kommer att få en snabb utbetalning.

Få en prisuppskattning för din mobil
Skicka din telefon till oss eller kom förbi någon av våra butiker
En banköverföring kommer att göras till ditt konto
  • Kostnadsfri frakt
  • Bästa priser
  • Du får din betalning direkt i butiken eller efter två dagar vi har motigt din
    telefon
  • Pålitligt tjänst
  • Fysiska butiker rund om Sverige som hjälper dig direkt
  • Erbjudandet är i kraft i två månader

Sälja din telefon

Så här fungerar det

Få en prisuppskattning för din telefon
När du har bestämt dig för att sälja din telefon skickar vi en förbetald fraktsedel till dig per e-post
Skriv ut din fraktsedel, paketera telefonen omtänksamt och skicka den sedan till oss
Vår professionella tekniker kommer att undersöka skicket på din telefon samt radera all data med 100% säkerhet
Vi gör utbetalningen inom 1–2 dagar efter att vi har mottagit din telefon

Vanliga frågor

Du kan avbryta din försäljning innan du har skickat din enhet till oss. Om enheten är postat går också att avbryta försäljningen men då står du för fraktkostnader både frakten från dig till oss och från oss till dig. Fraktkostnaden är 190kr totalt.

Vi betalar ut ersättningen så fort vi har gått igenom din enhet och godkänt enheten. Normalt tar det 2-4 arbetsdagar. Pengarna syns på ditt konto normalt efter 1-2 arbetsdagar.

Parkerat enheten så bra det går, använd originalförpackning om du har kvar den och lägg den i en större förpackning, på grund av stöld risk rekommendera vi att du inte ska skicka telefonen i endast originalförpackning.

Om du vill skicka mer än en telefon måste du fylla i ett separat försäljning formulär för var och en och packa dem separat. DHL tillåter endast en telefon per paket på grund av begränsningar av antalet batterier per förpackning. Vänligen matcha var och en fraktsedel till motsvarande telefon så att vi kan behandla din försäljning korrekt. Och oroa dig inte, vi täcker alltid fraktkostnaderna!

Börja med att fylla i försäljnings formuläret på vår webbplats. Du får en initial prisuppskattning och en utskrivbar Postnord-fraktsedel som du skall använda för att skicka din telefon till oss. Vi betalar frakt avgiften. Packa telefonen försiktigt och skicka inte några tillbehör till oss. Det påverkar inte priset och vi kan inte sälja dem vidare på grund av hygieniska skäl. Leveransen för telefonen tar vanligtvis 1–3 arbetsdagar. När vi har fått din telefon kommer vi att undersöka denna, vilket tar mellan 1–4 arbetsdagar. Om telefonens skick är som angavs i försäljnings formuläret, gör vi utbetalningen direkt till ditt bankkonto. Om mobilen inte är i det angivna skicket kommer vi att kontakta dig med ett nytt pris, som du kan välja att acceptera eller så kan du be oss att skicka tillbaka telefonen till dig helt kostnadsfritt. Pris Uppskattningen är giltig i två veckor efter att du har fyllt i försäljnings formuläret.

Vi erbjuder ingen bytestjänst för telefoner online men givetvis kan du besöka någon av våra butiker för inbyten.

Prissättning baseras normalt på vad det kostar för oss att reparera din enhet för att sedan ska vara möjligt att sälja den.

Om hitta min iPhone är aktiverat på din enhet är det omöjligt för oss att nollställa din enhet och sälja vidare.

Ja, du bör nollställa din telefon innan du skickar den till oss. Om inte detta är möjligt inaktivera hitta min iPhone här.

Om du är missnöjd med den ursprungliga pris uppskattningen kan du välja att inte sälja din telefon till oss. Om vi undersöker din telefon kommer fram till att den inte värt lika mycket som prisuppskattning kommer vi att meddela dig och du kan acceptera priset eller begär återgick av din enhet.

Ring oss
X
Covid-19

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.

När vi tar emot din produkt rengör vi den noggrant med dissinfektionsmedel.

Våra mobilreparatörer saniterar din handhållna device med dissinfektionsmedel både innan och efter vi reparerar den.

Innan vi paketerar din mobil eller surfplatta använder vi dissinfektionsmedel för att sanitera produkten.

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.

X

Din iPhone blir som regel lagad inom 30 minuter. När vi reparerar andra modeller så Samsung, Huawei one Oneplus behöver vi oftast lite längre tid på oss. Kom gärna förbi till någon av våra butiker i Luleå, Skellefteå, Umeå, Örnsköldsvik, Gävle, Uppsala, Västerås, Eskilstuna och Linköping. Vi gör en bedömning av din mobiltelefon och kan därefter ge dig en mer ungefärlig förväntad reparationstid. Normalt sett tar det endast en timme att för oss på FixIphone att reparera en iPhone, med undantag för vissa reparationer som exempelvis byte av baksida som tar lite längre tid då limmet måste torka helt innan vi kan återlämna mobiltelefonen. Reparation av iPad skärm tar också lite längre tid, ungefär 48 timmar det pga. Att det är en större yta lim som behöver torkas. När det gäller reparation av Samsung, Huawei, Oneplus och andra android märken så har vi en längre förväntad reparationstid och det pga. Att vi inte alltid har reservdelarna till android på lager utan måste beställa dessa reservdelar och det brukar ta 2-3 arbetsdagar. Du har kvar din mobiltelefon tills det att vi fått hem reservdelarna därefter lämnar du in din mobiltelefon och har en förväntat reparationstid på omkring 1 timme.

X

Har du inte tid eller möjlighet att komma in till någon av våra butiker? Då kan du enkelt, snabbt och smidigt lägga en order på vår hemsida med den reparation du önskar för din iPad, iPhone eller android telefon. Vanligen så lagar vi din mobiltelefon samma dag som vi får in den och skickar tillbaka den samma dag. Vilken innebär att du oftast får tillbaka din telefon senast 48 timmar efter att du skickat in den till oss. Om du bor någonstans i Sverige där vi idag inte har någon fysisk butik så har du möjlighet att posta in din enhet till oss. Vi hanterar alla beställningar snabbt och skickar som regel tillbaka din enhet redan samma dag som vi fått in den. Vid beställning av reparation i vår webbshop kommer du att få instruktion att skicka din enhet till närmaste verkstad, på så sett minskar vi trycket på miljön genom att undviker långa onödiga transporter och du som kund får snabbare tillbaka din enhet. När vi skickar tillbaka din enhet så paketerar vi det mycket varsamt och postar det som försäkrat och spårbar post, för att du som våran kund ska känna dig trygg.

X

Även om vi har drop in på det flesta reparationer har du möjlighet att boka en tid på någon av våra verkstäder. Detta för att säkerställa att du får hjälp direkt när du besöker butiken. När du lämnar in din enhet på den bokade tiden så kommer vi omgående att hantera ditt ärende. Bokningen gör du snabbt och smidigt här på vår hemsida. Hos oss är det kostnadsfritt att göra en drop in bokning, så när du bokar en tid behöver du inte göra en förskottsbetalning eller oroa dig för att behöva stå för en avbokningsavgift om du skulle få förhinder eller missa tiden.

X

När du lämnar in din iPhone, iPad, Macbook , Samsung, Huawei eller andra Android modeller ger vi dig alltid en 12 månaders funktionsgaranti. Det finns inget viktigare en er våra kunder. Nöjda och återkommande kunder är vår ambition. Vi vill att du som kund ska känna dig säker och trygg när du lämnar in din enhet för lagning och reparation. Här kan du läsa mer om vår garantivillkor (Länk till garantivillkor).

X

På Fixiphone använder vi endast reservdelar av högsta kvalitét när vi reparerar din iPhone, Samsung, Huawei, iPad eller enheter av andra märken. Det finns en uppsjö av tillverkare och försäljare som säljer reservdelar till mobiltelefoner och iPads. Genom åren har vi testat en mängd leverantörer för att hitta de som levererar reservdelar av den kvalitet vi eftersträvar. Därför kan du vara säker på att du alltid får det bästa som finns på marknaden.

X

Vi på Fixiphone strävar alltid efter nöjda kunder och vill att du som kund ska känna dig trygg när du anlitar oss. Därför ger vi dig 12 månaders garanti på utförda reparationer. Idag finns det ett stort utbud av reparatörer, de flesta av våra kollegor i konkurrerande företag är seriösa och gör ett bra jobb, men tyvärr finns det även en del oseriösa företag som inte utför fackmannamässiga reparationer och skadar vår bransch. Kontrollera alltid garantivillkoren på det företag som du anlitar som reparatör.

X

Vi vill att det ska vara billigt att laga mobiltelefonen eller surfplattan. Företag som tar ett överpris för utförda reparationer kommer att förlora kunder, därför pressar vi priserna så mycket som möjligt utan att kompromissa med kvaliteten eller miljön. Hos oss får du en väl utförd reparation till ett bra pris. Bra för dig och bra för miljön!

X

Vi ställer höga krav på våra medarbetare, varje tekniker som jobbar på Fixiphone går en utbildning innan de får arbeta med våra kunders enheter. Utbildningen består av avancerade reparationer av de aktuella modeller som finns på marknaden, säker hantering av elektronik och ansvarsfull hantering av elektronikavfall.

X

Många företag tar extra betalt för att utföra expresservice när de lagar din telefon eller läsplatta. Vi på Fixiphone tycker att det är fel att kräva extra pengar för att kunden vill ha sin enhet lagad snabbt. Därför har vi alltid samma pris för reparation av din enhet oavsett om du väljer expresservice eller inte.

X

Vi på Fixiphone lägger stort fokus på våra kunder och är måna om att ge dig bästa tänkbara service. Vi vet att effekten av nöjda kunder är stor, inte bara ekonomiskt utan även för personalens trivsel.