Reparation av iPhone 11 Pro Max laddkontakt

TillgänglighetI lager
SKU
ip355
1 599,00 kr
Brands:

Behöver du lägga din iPhone 11 Pro Max i en särskild vinkel och absolut inte röra sladden förrän den är fulladdad? Ibland kanske det är nästan omöjligt att få kontakt. Det kan bero på anledningar inne i laddkontakten eller smuts som tagit sig dit det inte ska vara. På Fixiphone har vi lång erfarenhet av iPhone och lagar din iPhone 11 Pro Max snabbt och professionellt. Kom in till oss för reparation. Vi ses!

Byta laddkontakt iPhone 11 Pro Max hos FixiPhone. Vi finns i Luleå, Skellefteå, Umeå, Örnsköldsvik, Gävle, Uppsala, Västerås, Eskilstuna, Linköping, Jönköping, Norrköping och Sundsvall. Du kan även posta din iPhone 11 Pro Max för byte av ladduttag till oss. Vi lagar din iPhone 11 Pro Max ladduttag samma dag som vi får in den och skickar tillbaka den till dig samma dag. 

Mer information
Buy Used Phone Type Apple
Write Your Own Review
Du recenserar:Reparation av iPhone 11 Pro Max laddkontakt
Your Rating
Ring oss
X
Covid-19

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.

När vi tar emot din produkt rengör vi den noggrant med dissinfektionsmedel.

Våra mobilreparatörer saniterar din handhållna device med dissinfektionsmedel både innan och efter vi reparerar den.

Innan vi paketerar din mobil eller surfplatta använder vi dissinfektionsmedel för att sanitera produkten.

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.