Reparation av iPad Pro 12.9 3rd gen bakkamera

TillgänglighetI lager
SKU
ipad122
2 499,00 kr
Brands:

När du köpte din iPad Pro 12.9 3rd Gen köpte du också en kamera av hög kvalitet. 12 MP-kamera med vidvinkel, objektiv med 5 element, panorama och smart hdr för bilder. Riktigt bra för en surfplatta. Upplever du att din iPad bakkamera har sjunkit standard eller är den rentav sönder? Hos Fixiphone har vi tagit till oss ordspråket "den bästa kameran är den du har med dig" och erbjuder därför professionell reparation av kameran på baksidan av din iPad. Det är dessutom både billigare och skonammare mot miljön än att köpa en ny. Välkommen att kika in i en butik nära dig eller vår webshopp. Fixiphone, mobilreparation i världsklass.

Laga kamera iPad Pro 12.9 3rd gen hos Fixiphone. Vi byter ut backkameran på din iPad Pro 12.9 3rd gen inom en timme och erbjuder månader garanti. besök någon av våra butiker i Luleå, Umeå, Skellefteå, Örnsköldsvik, Gävle, Sundsvall, Uppsala, Västerås, Eskilstuna, Linköping, Norrköping eller Jönköping.

Mer information
Buy Used Phone Type Apple
Write Your Own Review
Du recenserar:Reparation av iPad Pro 12.9 3rd gen bakkamera
Your Rating
Ring oss
X
Covid-19

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.

När vi tar emot din produkt rengör vi den noggrant med dissinfektionsmedel.

Våra mobilreparatörer saniterar din handhållna device med dissinfektionsmedel både innan och efter vi reparerar den.

Innan vi paketerar din mobil eller surfplatta använder vi dissinfektionsmedel för att sanitera produkten.

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.