Reparation av Huawei P20 Lite baksidan

TillgänglighetI lager
SKU
hup025
699,00 kr
Brands:

När din Huawei P20 Lite används dagligen utsätts den för slitage i form av att den skaver mot nycklar i din ficka, ramlar i backen lite då och då eller på annat sätt slits. Det kan orsaka repor eller sprickor på baksidan av din Huawei P20 Lite. Tur då att det finns professionella mobilreparatörer hos Fixiphone som reparerar baksidan av din Huawei P20 Lite snabbt och effektivt. Har din Huawei en skadad baksida? Kom in till en Fixiphonebutik nära dig idag för förstklassig service. Vi finns i butik och online i vår webbshop. Välkommen till Fixiphone för snabb och smidig reparation av din Huawei.

Byte av glasbaksida Huawei P20 Lite hos Fixiphone. Vi finns i Luleå, Skellefteå, Umeå, Örnsköldsvik, Gävle, Uppsala, Västerås, Eskilstuna, Linköping, Sundsvall & Jönköping. Du kan även posta din Huawei P20 Lite för baksida till oss. Vi lagar din Huawei P20 Lite baksida samma dag som vi får in den och skickar tillbaka den till dig samma dag.

Mer information
Buy Used Phone Type Apple
Write Your Own Review
Du recenserar:Reparation av Huawei P20 Lite baksidan
Your Rating
Ring oss
/*
X
Covid-19

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.

När vi tar emot din produkt rengör vi den noggrant med dissinfektionsmedel.

Våra mobilreparatörer saniterar din handhållna device med dissinfektionsmedel både innan och efter vi reparerar den.

Innan vi paketerar din mobil eller surfplatta använder vi dissinfektionsmedel för att sanitera produkten.

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.

*/