Reparation av Huawei Mate 20 baksidan

TillgänglighetI lager
SKU
hwm008
999,00 kr
Brands:

Huawei Mate 20 kommer med en metallram som skyddar mot sprickor vid tapp, men den kan ändå lida efter dagligt slitage. Har din Huawei Mate 20 repor eller sprickor på baksidan? Är ramen runt mobilen böjd? Det har såklart en negativ påverkan på upplevelsen med Huawei, men det finns en enkel och smidig lösning: Professionell reparation hos Fixiphone. Våra rutinerade mobilreparatörer lagar din Huawei snabbt och effektivt på Drop-in direkt i butiken, och om det passar dig bättre kan du kontakta oss online via vår webbshop. Passa på att lämna in din Huawei Mate 20 till en Fixiphone butik nära dig idag för att återigen uppleva känslan av en ny mobil, men utan att behöva tömma plånkan. Välkommen till Fixiphone.

Byte av glasbaksida Huawei Mate 20 hos Fixiphone. Vi finns i Luleå, Skellefteå, Umeå, Örnsköldsvik, Gävle, Uppsala, Västerås, Eskilstuna, Linköping, Sundsvall & Jönköping. Du kan även posta din Huawei Mate 20 för baksida till oss. Vi lagar din Huawei Mate 20 baksida samma dag som vi får in den och skickar tillbaka den till dig samma dag.

Mer information
Buy Used Phone Type Apple
Write Your Own Review
Du recenserar:Reparation av Huawei Mate 20 baksidan
Your Rating
Ring oss
/*
X
Covid-19

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.

När vi tar emot din produkt rengör vi den noggrant med dissinfektionsmedel.

Våra mobilreparatörer saniterar din handhållna device med dissinfektionsmedel både innan och efter vi reparerar den.

Innan vi paketerar din mobil eller surfplatta använder vi dissinfektionsmedel för att sanitera produkten.

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.

*/