Reparation av Huawei Honor 8 Lite baksidan

TillgänglighetI lager
SKU
hon043
799,00 kr
Brands:

Om det finns repor eller sprickor på baksidan av din Huawei honor 8 Lite drar det såklart ned upplevelsen av mobilen. Vi på Fixiphone hjälper dig gärna att få tillbaka känslan av en ny mobil, till ett lägre pris och lägre klimatpåverkan än att köpa en ny. Ta tillfället i akt och lämna in din Huawei Honor 8 Lite på professionell reparation i en Fixiphonebutik nära dig idag. Våra erfarna tekniker reparerar snabbt och effektivt din mobil medan du kan uträtta ärenden eller ta en fika på stan och lämnar igen den som ny igen redan samma dag. Om det passar dig bättre kan du skicka in den på reparation via vår webbshop online. Välkommen till Fixiphone.

Byte av glasbaksida Huawei Honor 8 Lite hos Fixiphone. Vi finns i Luleå, Skellefteå, Umeå, Örnsköldsvik, Gävle, Uppsala, Västerås, Eskilstuna, Linköping, Sundsvall & Jönköping. Du kan även posta din Huawei Honor 8 Lite för baksida till oss. Vi lagar din Huawei Honor 8 Lite baksida samma dag som vi får in den och skickar tillbaka den till dig samma dag.

Mer information
Buy Used Phone Type Apple
Write Your Own Review
Du recenserar:Reparation av Huawei Honor 8 Lite baksidan
Your Rating
Ring oss
X
Covid-19

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.

När vi tar emot din produkt rengör vi den noggrant med dissinfektionsmedel.

Våra mobilreparatörer saniterar din handhållna device med dissinfektionsmedel både innan och efter vi reparerar den.

Innan vi paketerar din mobil eller surfplatta använder vi dissinfektionsmedel för att sanitera produkten.

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.