Reparation av framkamera Huawei P Smart

TillgänglighetI lager
SKU
hup022
699,00 kr
Brands:

Är framkameran på din Huawei P Smart sönder? Kan du inte använda FaceTime eller ta selfies? Vi på Fixiphone håller med om att det är irriterande, och därför erbjuder vi flera år av samlad kunskap om mobilreparation för att hjälpa dig. Våra erfarna tekniker reparerar din framkamera snabbt och effektivt så att du återigen kan upprätthålla modern kontakt med din omvärld. Välkommen att besöka en Fixiphonebutik nära dig eller besök oss online i vår webbshop.

Byt framkamera på Huawei Honor P Smart hos Fixiphone. Vi finns i Luleå, Skellefteå, Umeå, Örnsköldsvik, Gävle, Uppsala, Västerås, Eskilstuna, Linköping, Sundsvall & Jönköping. Du kan även posta din Huawei Honor P Smart för byte av framkameran till oss. Vi byter ut framkameran samma dag som vi får in den och skickar tillbaka den till dig samma dag.

Mer information
Buy Used Phone Type Apple
Write Your Own Review
Du recenserar:Reparation av framkamera Huawei P Smart
Your Rating
Ring oss
X
Covid-19

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.

När vi tar emot din produkt rengör vi den noggrant med dissinfektionsmedel.

Våra mobilreparatörer saniterar din handhållna device med dissinfektionsmedel både innan och efter vi reparerar den.

Innan vi paketerar din mobil eller surfplatta använder vi dissinfektionsmedel för att sanitera produkten.

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.