Reparation av framkamera Huawei P Smart 2019

TillgänglighetI lager
SKU
hup016
699,00 kr
Brands:

Vi på Fixiphone strävar alltid efter att erbjuda den bästa service för din handhållna device, vilket såklart inkluderar framkameran på din Huawei P Smart 2019. Om du märkt att bilderna du tar har tappat i kvalitet, de kanske är suddiga eller grumliga, är det dags för reparation av din framkamera. Ibland kan det vara så att framkameran är helt sönder, att det inte går att fotografera längre. Då blir det omöjligt att delta i FaceTime eller ta selfies, en stor del av våra liv online. Reparera din Huawei P Smart 2019 hos Fixiphone för bästa mjöliga service. Vi finns både i butik runtom Sverige och online i vår webbshop. Välkommen till Fixiphone, din professionella mobilreparatör.

Byt framkamera på Huawei Honor P Smart 2019 hos Fixiphone. Vi finns i Luleå, Skellefteå, Umeå, Örnsköldsvik, Gävle, Uppsala, Västerås, Eskilstuna, Linköping, Sundsvall & Jönköping. Du kan även posta din Huawei Honor P Smart 2019 för byte av framkameran till oss. Vi byter ut framkameran samma dag som vi får in den och skickar tillbaka den till dig samma dag.

 

Mer information
Buy Used Phone Type Apple
Write Your Own Review
Du recenserar:Reparation av framkamera Huawei P Smart 2019
Your Rating
Ring oss
/*
X
Covid-19

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.

När vi tar emot din produkt rengör vi den noggrant med dissinfektionsmedel.

Våra mobilreparatörer saniterar din handhållna device med dissinfektionsmedel både innan och efter vi reparerar den.

Innan vi paketerar din mobil eller surfplatta använder vi dissinfektionsmedel för att sanitera produkten.

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.

*/