Reparation av framkamera Huawei Mate 10 Lite

TillgänglighetI lager
SKU
hwm023
999,00 kr
Brands:

Framkameran på våra mobiler används ofta, både för selfies och för att delta i videosamtal med nära och kära. Kan andra inte se dig när ni talar via videosamtal? Blir bilden de ser suddig eller får de ingen bild alls? Om din framkamera på Huawei Mate 10 Lite är sönder rekommenderar vi på FIxiphone sanbb och säker reparation i någon av våra många butiker, från Linköping i söder till Luleå i norr. Kontakta oss idag för service av högsta kvalitet, och om det passar dig bätre kan du besöka oss online i vår webbshop. Vi lagar din Huawei med delar av orignalkvalitet så att du återigen får samma upplevelse av Huawei som när den var ny. Alla våra butiker erbjuder Drop-in och leverar din mobil hel samma dag. Välkommen till Fixiphone.

Byt framkamera på Huawei Mate 10 Lite hos Fixiphone. Vi finns i Luleå, Skellefteå, Umeå, Örnsköldsvik, Gävle, Uppsala, Västerås, Eskilstuna, Linköping, Sundsvall & Jönköping. Du kan även posta din Huawei Mate 10 Lite för byte av framkameran till oss. Vi byter ut framkameran samma dag som vi får in den och skickar tillbaka den till dig samma dag.

Mer information
Buy Used Phone Type Apple
Write Your Own Review
Du recenserar:Reparation av framkamera Huawei Mate 10 Lite
Your Rating
Ring oss
/*
X
Covid-19

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.

När vi tar emot din produkt rengör vi den noggrant med dissinfektionsmedel.

Våra mobilreparatörer saniterar din handhållna device med dissinfektionsmedel både innan och efter vi reparerar den.

Innan vi paketerar din mobil eller surfplatta använder vi dissinfektionsmedel för att sanitera produkten.

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.

*/