Reparation av framkamera Huawei Honor 8 Pro

TillgänglighetI lager
SKU
hon053
799,00 kr
Brands:

Huawei Honor 8 Pro tar fantastiska selfies och tillåter smidiga videosamtal med dina nära och kära, så länge framkameran fungerar vill säga. Märker du att bilden blir suddig eller att kameran inte har lika bra skärpa som förr? Då rekommenderar vi på Fixiphone snabb och smidig reparation av din Huawei Honor 8 Pro bakkamera. Alla våra butiker från Linköping i söder till Luleå i norr erbjuder Drop-in och om det passar dig bättre finns vi också online i vår webbshop. Lämna in din Huawei Honor 8 Pro till en Fixiphonebutik nära dig idag för en fullt fungerande framkamera. Vi ses os Fixiphone.

Byt framkamera på Huawei Honor 8 Pro hos Fixiphone. Vi finns i Luleå, Skellefteå, Umeå, Örnsköldsvik, Gävle, Uppsala, Västerås, Eskilstuna, Linköping, Sundsvall & Jönköping. Du kan även posta din Huawei Honor 8 Pro för byte av framkameran till oss. Vi byter ut framkameran samma dag som vi får in den och skickar tillbaka den till dig samma dag.

Mer information
Buy Used Phone Type Apple
Write Your Own Review
Du recenserar:Reparation av framkamera Huawei Honor 8 Pro
Your Rating
Ring oss
/*
X
Covid-19

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.

När vi tar emot din produkt rengör vi den noggrant med dissinfektionsmedel.

Våra mobilreparatörer saniterar din handhållna device med dissinfektionsmedel både innan och efter vi reparerar den.

Innan vi paketerar din mobil eller surfplatta använder vi dissinfektionsmedel för att sanitera produkten.

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.

*/