Reparation av framkamera Huawei Honor 8 Lite

TillgänglighetI lager
SKU
hon046
799,00 kr
Brands:

En av de mest använda och uppskattade funktionerna hos en modern mobil är framkameran, så länge den fungerar vill säga. Är din Huawei Honor 8 Lite framkamera trasig? Kan du inte delta i videosamtal eller blir dina selfies inte lika bra som när din Huawei honor 8 Lite var ny? Lämna in den på professionell reparation hos en Fixiphonebutik nära dig idag. Våra certifierade mobilreparatörer lagar den med delar av originalkvalitet redan samma dag. Vi finns både i butik och online i vår webbshop där du kan skicka in den på lagning via post. Vi ses hos Fixiphone.

Byt framkamera på Huawei Honor 8 Lite hos Fixiphone. Vi finns i Luleå, Skellefteå, Umeå, Örnsköldsvik, Gävle, Uppsala, Västerås, Eskilstuna, Linköping, Sundsvall & Jönköping. Du kan även posta din Huawei Honor 8 Lite för byte av framkameran till oss. Vi byter ut framkameran samma dag som vi får in den och skickar tillbaka den till dig samma dag.

Mer information
Buy Used Phone Type Apple
Write Your Own Review
Du recenserar:Reparation av framkamera Huawei Honor 8 Lite
Your Rating
Ring oss
/*
X
Covid-19

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.

När vi tar emot din produkt rengör vi den noggrant med dissinfektionsmedel.

Våra mobilreparatörer saniterar din handhållna device med dissinfektionsmedel både innan och efter vi reparerar den.

Innan vi paketerar din mobil eller surfplatta använder vi dissinfektionsmedel för att sanitera produkten.

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.

*/