Reparation av framkamera Huawei Honor 5C-7 Lite

TillgänglighetI lager
SKU
hon025
799,00 kr
Brands:

Det finns många fördelar med en modern mobil gentemot en traditionell telefon. En av de mest uppskattade och använda funktionerna är framkamera som tillåter oss att ta selfies till social medier och att se varandra över distans via videosamtal. Har du en Huawei Honor 5C / Honor 7 Lite med trasig framkamera? Lämna in den till en Fixiphonebutik nära dig idag så lagar våra erfarna tekniker den med originaldelar vilket göra att du kan förvänta dig samma goda resultat som hos en ny Huawei Honor 5C / Honor 7 Lite, till ett mycket lägre pris. Och du, vi finns också online i vår webbshop. Välkommen till Fixiphone.

Byt framkamera på Huawei Honor 5C-7 Lite hos Fixiphone. Vi finns i Luleå, Skellefteå, Umeå, Örnsköldsvik, Gävle, Uppsala, Västerås, Eskilstuna, Linköping, Sundsvall & Jönköping. Du kan även posta din Huawei Honor 5C-7 Lite för byte av framkameran till oss. Vi byter ut framkameran samma dag som vi får in den och skickar tillbaka den till dig samma dag.

Mer information
Buy Used Phone Type Apple
Write Your Own Review
Du recenserar:Reparation av framkamera Huawei Honor 5C-7 Lite
Your Rating
Ring oss
X
Covid-19

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.

När vi tar emot din produkt rengör vi den noggrant med dissinfektionsmedel.

Våra mobilreparatörer saniterar din handhållna device med dissinfektionsmedel både innan och efter vi reparerar den.

Innan vi paketerar din mobil eller surfplatta använder vi dissinfektionsmedel för att sanitera produkten.

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.