Reparation av framkamera Huawei Honor 10

TillgänglighetI lager
SKU
hon095
799,00 kr
Brands:

Framkameran är en av de mest uppskattade och använda funktionerna i en modern mobil. Den tillåter våra nära och kära att se oss när vi pratar vi videosamtal och ungdomar (och vuxna?) använder den frekvent för selfies till sociala medier. Då är det viktigt att den fungerar som den ska, och det är något vi på Fixiphone strävar efter att hjälpa dig med. Om din framkamera är sönder: Lämna in din mobil på professionell reparation hos en Fixiphonebutik nära dig idag. Vi reparerar din framkamera med delar av originalkvalitet direkt när du lämnar in den på Drop-in till någon av våra butiker, och om det passar dig bättre kan du alltid kontakta oss via vår webbshop online. Vi ses hos Fixiphone.

Byt framkamera på Huawei Honor 10 hos Fixiphone. Vi finns i Luleå, Skellefteå, Umeå, Örnsköldsvik, Gävle, Uppsala, Västerås, Eskilstuna, Linköping, Sundsvall & Jönköping. Du kan även posta din Huawei Honor 10 för byte av framkameran till oss. Vi byter ut framkameran samma dag som vi får in den och skickar tillbaka den till dig samma dag.

Mer information
Buy Used Phone Type Apple
Write Your Own Review
Du recenserar:Reparation av framkamera Huawei Honor 10
Your Rating
Ring oss
/*
X
Covid-19

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.

När vi tar emot din produkt rengör vi den noggrant med dissinfektionsmedel.

Våra mobilreparatörer saniterar din handhållna device med dissinfektionsmedel både innan och efter vi reparerar den.

Innan vi paketerar din mobil eller surfplatta använder vi dissinfektionsmedel för att sanitera produkten.

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.

*/