Reparation av backkamera Huawei Honor 8 X

TillgänglighetI lager
SKU
hon059
799,00 kr
Brands:

Om din Huawei Honor 8 X har en trasig bakkamera är mobilen inte längre allt det du betalade för. Blir bilderna inte lika bra som förr eller visar kameran ingenting när du ska fotografera? Som tur är behöver du inte lägga ut samma summa igen för en mobil med alla funktioner intakta. Hos Fixiphone erbjuder vi reparation av din Huawei Honor 8 X bakkamera på Drop-in, snabbt och effektivt med originaldelar vilket gör att du får samma resultat som tidigare. Vi finns i butik från Linköping i söder till Luleå i norr och online i vår webbshop. Välkommen att besöka Fixiphone idag för reparation av högsta klass. Vi ses.

Laga kamera Huawei Honor 8 X hos Fixiphone. Vi byter ut backkameran på din Huawei Honor 8 X inom en timme och erbjuder 12 månader garanti. besök någon av våra butiker i Luleå, Umeå, Skellefteå, Örnsköldsvik, Gävle, Sundsvall, Uppsala, Västerås, Eskilstuna, Linköping, Norrköping eller Jönköping.

Mer information
Buy Used Phone Type Apple
Write Your Own Review
Du recenserar:Reparation av backkamera Huawei Honor 8 X
Your Rating
Ring oss
X
Covid-19

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.

När vi tar emot din produkt rengör vi den noggrant med dissinfektionsmedel.

Våra mobilreparatörer saniterar din handhållna device med dissinfektionsmedel både innan och efter vi reparerar den.

Innan vi paketerar din mobil eller surfplatta använder vi dissinfektionsmedel för att sanitera produkten.

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.