iPad Pro 12.9 3rd gen skärmbyte

TillgänglighetI lager
SKU
ipad120
4 599,00 kr
Brands:

Är skärmen på din iPad Pro 12.9 3rd Gen sönder? Är funktionen för touch trasig, eller finns det repor eller sprickor i skärmen? Ibland visar skärmen kanske fel färg eller ingen färg alls på vissa delar. Oavsett hur skärmen har gått sönder och vad resultatet är har vi på Fixiphone lösningen. Våra rutinerade tekniker utför skärmbyte på din iPad Pro 12,9 3rd Gen på bara en timme. Välkommen att besöka oss i en butik nära dig eller via vår webshopp idag för professionell hjälp med din device. Och du, det är både mycket mer prisvärt och miljövänligt än att köpa en ny.

Byta skärm iPad Pro 12.9 3rd gen hos Fixiphone. Vi finns i Luleå, Skellefteå, Umeå, Örnsköldsvik, Gävle, Uppsala, Västerås, Eskilstuna, Linköping, Jönköping, Norrköping och Sundsvall. Du kan även posta din iPad Pro 12.9 3rd gen för skärmbyte till oss. Vi lagar din iPad Pro 12.9 3rd gen skärm samma dag som vi får in den och skickar tillbaka den till dig samma dag. 

Mer information
Buy Used Phone Type Apple
Write Your Own Review
Du recenserar:iPad Pro 12.9 3rd gen skärmbyte
Your Rating
Ring oss
X
Covid-19

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.

När vi tar emot din produkt rengör vi den noggrant med dissinfektionsmedel.

Våra mobilreparatörer saniterar din handhållna device med dissinfektionsmedel både innan och efter vi reparerar den.

Innan vi paketerar din mobil eller surfplatta använder vi dissinfektionsmedel för att sanitera produkten.

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.