Huawei P30 Pro felsökning/vattenskada

TillgänglighetI lager
SKU
hup046-64
350,00 kr
Brands:

Har din Huaewi P 30 Pro utsatts för vattenskada? Krånglar den utan att du riktigt kan sätta fingret på vad problemet är? Det kan vara slitage efter flitig användning, att mobilen tappats eller smuts som tagit sig in där det orsakar komplikationer. Oavsett vad problemet är har vi på Fixiphone expertisen för att snabbt och säkert öppna upp mobilen och identifiera problemet. En felsökning hos Fixiphone kostar bara 350kr och du får tillbaka summan om vi hittar ett problem som du vill att vi åtgärdar. Det här alternativet är både billigare och miljövänligare än att köpa ny teknik. Välkommen att lämna in din Huawei för professionell reparation idag, antingen i en Fixiphonebutik nära dig eller online via vår webbshop. Vi ses hos Fixiphone, din professionella mobilreparatör.

Laga vattenskadad Huawei P30 Pro hos Fixiphone. Vi finns i Luleå, Skellefteå, Umeå, Örnsköldsvik, Gävle, Uppsala, Västerås, Eskilstuna, Linköping, Sundsvall & Jönköping. Du kan även posta din Huawei P30 Pro för att laga vattenskador. Vi lagar din Huawei P30 Pro samma dag som vi får in den och skickar tillbaka den till dig samma dag.

Mer information
Buy Used Phone Type Apple
Write Your Own Review
Du recenserar:Huawei P30 Pro felsökning/vattenskada
Your Rating
Ring oss
/*
X
Covid-19

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.

När vi tar emot din produkt rengör vi den noggrant med dissinfektionsmedel.

Våra mobilreparatörer saniterar din handhållna device med dissinfektionsmedel både innan och efter vi reparerar den.

Innan vi paketerar din mobil eller surfplatta använder vi dissinfektionsmedel för att sanitera produkten.

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.

*/