Huawei P30 Lite batteribyte

TillgänglighetI lager
SKU
hup038
799,00 kr
Brands:

Har du märkt att din Huawei P30 Lite laddar ur snabbare än förr? Går det bara någon timme från det att du laddat mobilen fullt till att du måste leta laddsladd och eluttag? Det löser våra experter på Fixiphone. Lämna in din Huawei P30 Lite på batteribyte i en Fixiphonebutik nära dig för snabbt och smidigt byte till ett nytt batteri av originalkvalitet. Ett tips är att bara ladda batteriet till 80% så behåller batteriet lång batteritid längre, vilket är bättre för både miljön och din plånbok. Och du, du kan alltid kontakta oss online via vår webbshop för hjälp med din Huawei. Vi ses hos Fixiphone.

Byt batteri Huawei P30 Lite hos Fixiphone. Vi finns i Luleå, Skellefteå, Umeå, Örnsköldsvik, Gävle, Uppsala, Västerås, Eskilstuna, Linköping, Jönköping, Norrköping och Sundsvall. Du kan även posta din Huawei P30 Lite för batteribyte till oss. Vi byter din Huawei P30 Lite batteri samma dag som vi får in den och skickar tillbaka den till dig samma dag.

 

Mer information
Buy Used Phone Type Apple
Write Your Own Review
Du recenserar:Huawei P30 Lite batteribyte
Your Rating
Ring oss
/*
X
Covid-19

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.

När vi tar emot din produkt rengör vi den noggrant med dissinfektionsmedel.

Våra mobilreparatörer saniterar din handhållna device med dissinfektionsmedel både innan och efter vi reparerar den.

Innan vi paketerar din mobil eller surfplatta använder vi dissinfektionsmedel för att sanitera produkten.

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.

*/