Huawei P20 LITE batteribyte

TillgänglighetI lager
SKU
hup026
799,00 kr
Brands:

Eftersom att vi använder våra mobiler till allt möjligt i både vardag och arbete varje dag är det trevligt att ha en mobil med batteritid som räcker för hela dagen. Har du märkt att din Huawei P20 LITE tappat i batteritid? Måste du ladda den oftare än förr för att ha tillgång? Då är det dags för ett batteribyte, och det löser våra certifierade tekniker på Fixiphone snabbt och säkert. Lämna in din Huawei P20 i någon av våra butiker, från Linköping i söder till Luleå i norr, idag för professionell reparation. Vi byter ditt gamla slitna batteri mot ett nytt batteri av originalkvalitet, vilket resulterar i kraftigt förbättrad batteritid. Och du, vi finns även online i vår webbshop. Välkommen till Fixiphone. 

Byt batteri Huawei P20 LITE hos Fixiphone. Vi finns i Luleå, Skellefteå, Umeå, Örnsköldsvik, Gävle, Uppsala, Västerås, Eskilstuna, Linköping, Jönköping, Norrköping och Sundsvall. Du kan även posta din Huawei P20 LITE för batteribyte till oss. Vi byter din Huawei P20 LITE batteri samma dag som vi får in den och skickar tillbaka den till dig samma dag.

Mer information
Buy Used Phone Type Apple
Write Your Own Review
Du recenserar:Huawei P20 LITE batteribyte
Your Rating
Ring oss
/*
X
Covid-19

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.

När vi tar emot din produkt rengör vi den noggrant med dissinfektionsmedel.

Våra mobilreparatörer saniterar din handhållna device med dissinfektionsmedel både innan och efter vi reparerar den.

Innan vi paketerar din mobil eller surfplatta använder vi dissinfektionsmedel för att sanitera produkten.

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.

*/