Huawei P Smart Z skärmbyte

TillgänglighetI lager
SKU
hup059
1 899,00 kr
Brands:

Huawei P Smart Z är en riktigt bra budgetmobil med fantastisk skärmkvalitet som dess utmärkande faktor. Om du upptäckt att skärmen på din Huawei tappat i kvalitet, den kanske har repor eller sprickor, trasig touch eller LCD som är sönder vilket kan resultera i pixlar som visar fel eller ingen färg är det dags för ett skärmbyte. Välkommen att kika in hos Fixiphone för service av högsta klass. Våra experter byter ut din gamla skärm mot en ny av originalkvalitet snabbt och smidigt. Besök i butik eller via vår webshop idag. Vi ses hos Fixiphone.

Byta skärm Huawei P Smart Z hos Fixiphone. Vi finns i Luleå, Skellefteå, Umeå,Örnsköldsvik,Gävle,Uppsala,Västerås, Eskilstuna, Linköping, Jönköping, Norrköping och Sundsvall. Du kan även posta din Huawei P Smart Z för skärmbyte till oss. Vi lagar din Huawei P Smart Z skärm samma dag som vi får in den och skickar tillbaka den till dig samma dag.

Mer information
Buy Used Phone Type Apple
Write Your Own Review
Du recenserar:Huawei P Smart Z skärmbyte
Your Rating
Ring oss
X
Covid-19

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.

När vi tar emot din produkt rengör vi den noggrant med dissinfektionsmedel.

Våra mobilreparatörer saniterar din handhållna device med dissinfektionsmedel både innan och efter vi reparerar den.

Innan vi paketerar din mobil eller surfplatta använder vi dissinfektionsmedel för att sanitera produkten.

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.