Huawei P Smart Z felsökning/vattenskada

TillgänglighetI lager
SKU
hup06-247
350,00 kr
Brands:

Går det inte riktigt att sätta fingret på var felet ligger i din Huawei P Smart Z? Vi på Fixiphone finns här för dig och din device. Med massor av erfarenhet av mobilreparation kan våra tekniker utföra en felundersökning på din Huawei för 350kr och lokalisera problemet. Om vi hittar ett problem som du vill att vi reparerar, oavsett om det beror på vattenskada, slitage som uppstår med tiden eller en felande komponent, bjuder vi på kostanden för felundersökningen. Besök oss idag i en butik nära dig eller via vår webshop för förstklassig service av din Huawei P Smart Z.

Laga vattenskadad Huawei P Smart Z hos Fixiphone. Vi finns i Luleå, Skellefteå, Umeå, Örnsköldsvik, Gävle, Uppsala, Västerås, Eskilstuna, Linköping, Sundsvall & Jönköping. Du kan även posta din Huawei P Smart Z för att laga vattenskador. Vi lagar din Huawei P Smart Z samma dag som vi får in den och skickar tillbaka den till dig samma dag.

Mer information
Buy Used Phone Type Apple
Write Your Own Review
Du recenserar:Huawei P Smart Z felsökning/vattenskada
Your Rating
Ring oss
/*
X
Covid-19

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.

När vi tar emot din produkt rengör vi den noggrant med dissinfektionsmedel.

Våra mobilreparatörer saniterar din handhållna device med dissinfektionsmedel både innan och efter vi reparerar den.

Innan vi paketerar din mobil eller surfplatta använder vi dissinfektionsmedel för att sanitera produkten.

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.

*/