Huawei P Smart Plus felsökning/vattenskada

TillgänglighetI lager
SKU
hup025-52
250,00 kr
Brands:

Om din Huawei P Smart Plus inte fungerar som den ska kan det vara svårt att på egen hand identifiera problemet. Det är därför vi på Fixiphone erbjuder all vår kunskap för att snabbt och säkert öppna upp din Huawei och lokalisera problemet. Oavsett om den utsatts för vattenskada, naturligt slitage efter flitig användning eller om den tappats i backen några gånger utför våra experter på Fixiphone felundersökning för bara 350kr. Om vi hittar ett problem som du vill att vi reparerar bjuder vi på kostnaden för felundersökningen. Och du, det är både mycket billigare och miljövänligare än att köpa en ny Huawei P Smart Plus så fort din nuvarande krånglar. Välkommen till Fixiphone.

Laga vattenskadad Huawei P Smart Plus hos Fixiphone. Vi finns i Luleå, Skellefteå, Umeå, Örnsköldsvik, Gävle, Uppsala, Västerås, Eskilstuna, Linköping, Sundsvall & Jönköping. Du kan även posta din Huawei P Smart Plus för att laga vattenskador. Vi lagar din Huawei P Smart Plus samma dag som vi får in den och skickar tillbaka den till dig samma dag.

Mer information
Buy Used Phone Type Apple
Write Your Own Review
Du recenserar:Huawei P Smart Plus felsökning/vattenskada
Your Rating
Ring oss
/*
X
Covid-19

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.

När vi tar emot din produkt rengör vi den noggrant med dissinfektionsmedel.

Våra mobilreparatörer saniterar din handhållna device med dissinfektionsmedel både innan och efter vi reparerar den.

Innan vi paketerar din mobil eller surfplatta använder vi dissinfektionsmedel för att sanitera produkten.

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.

*/