Huawei Mate 20 Pro felsökning/vattenskada

TillgänglighetI lager
SKU
hwm043-1
350,00 kr
Brands:

En Huawei Mate 20 Pro som krånglar är inte vad du betalade för. Med det sagt behöver du inte lägga ut samma summa igen för att få en fullt fungerande mobil. Om din Huawei Mate 20 Pro utsatts för vattenskada, om någon komponent inuti mobilen gått sönder eller om den inte går att starta erbjuder våra erfarna experter hos Fixiphone felundersökning för bara 350kr, och du får tillbaka summan för felundersökningen ifall vi hittar en skada som du vill att vi reparerar. Dessutom är det mycket prisvärdare och miljövänligare än att köpa en ny Huawei Mate 20 Pro. Passa på att lämna in din mobil på reparation i någon av våra butiker idag, från Linköping i söder till Luleå i norr, eller kontakta oss via vår webbshop på internet. Välkommen till Fixiphone, din professionella mobilreparatör.

Laga vattenskadad Huawei Mate 20 Pro hos Fixiphone. Vi finns i Luleå, Skellefteå, Umeå, Örnsköldsvik, Gävle, Uppsala, Västerås, Eskilstuna, Linköping, Sundsvall & Jönköping. Du kan även posta din Huawei Mate 20 Pro för att laga vattenskador. Vi lagar din Huawei Mate 20 Pro samma dag som vi får in den och skickar tillbaka den till dig samma dag.

Mer information
Buy Used Phone Type Apple
Write Your Own Review
Du recenserar:Huawei Mate 20 Pro felsökning/vattenskada
Your Rating
Ring oss
/*
X
Covid-19

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.

När vi tar emot din produkt rengör vi den noggrant med dissinfektionsmedel.

Våra mobilreparatörer saniterar din handhållna device med dissinfektionsmedel både innan och efter vi reparerar den.

Innan vi paketerar din mobil eller surfplatta använder vi dissinfektionsmedel för att sanitera produkten.

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.

*/