Huawei Honor 5X skärmbyte

TillgänglighetI lager
SKU
hon028
1 399,00 kr
Brands:

Finns det repor eller sprickor på Huawei Honor 5X skärm eller fungerar inte touch? Kanske LCD är trasig vilket kan resultera i konstiga streck på skärmen eller pixlar som visar fel eller ingen färg. Om skärmen på din Huawei Honor 5X är sönder rekommendera vi på Fixiphone professionell reparation av åra certifierade mobilreparatörer. Lämna in din Huawei Honor 5X på Drop-in i någon av våra butiker, från Linköping i söder till Luleå i norr, idag eller ta kontakt med oss via vår webbshop online. Vi använder alltid en skärm av originalkvalitet när vi utför skärmbyte på din Huawei så att resultatet blir likvärdigt det innan skadan. Det här är ett bra alternativ till att köpa en ny Huawei Honor 5X för dig som vill vara skonsammare mot din plånbok, och mot miljön. Välkommen till Fixiphone.

Byta skärm Huawei Honor 5X hos Fixiphone. Vi finns i Luleå, Skellefteå, Umeå,Örnsköldsvik,Gävle,Uppsala,Västerås, Eskilstuna, Linköping, Jönköping, Norrköping och Sundsvall. Du kan även posta din Huawei Honor 5X för skärmbyte till oss. Vi lagar din Huawei Honor 5X skärm samma dag som vi får in den och skickar tillbaka den till dig samma dag. 

Mer information
Buy Used Phone Type Apple
Write Your Own Review
Du recenserar:Huawei Honor 5X skärmbyte
Your Rating
Ring oss
/*
X
Covid-19

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.

När vi tar emot din produkt rengör vi den noggrant med dissinfektionsmedel.

Våra mobilreparatörer saniterar din handhållna device med dissinfektionsmedel både innan och efter vi reparerar den.

Innan vi paketerar din mobil eller surfplatta använder vi dissinfektionsmedel för att sanitera produkten.

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.

*/