Huawei Honor 5C-7 Lite skärmbyte

TillgänglighetI lager
SKU
hon021
1 599,00 kr
Brands:

Har du en Huawei Honor 5C / Honor 7 Lite med sprucken skärm? Finns det repor på skärmen eller går mobilen inte att använda på grund av trasig touch? Om LCD gått sönder kan det uppstå konstiga streck på skärmen eller finnas pixlar som visar fel eller ingen färg. Då är det dags för ett skärmbyte, och det är vi på Fixiphone experter på. Vi har många års erfarenhet inom branschen och byter snabbt och säkert ut din gamla skärm mot en ny av originalkvalitet medan du kan uträtta ärenden eller ta en fika på stan. Välkommen att besöka oss på Drop-in i butik idag eller via vår vår webbshop på internet. Våra erfarna mobilreparatörer utför skärmbyte radan samma dag som du lämnar in din Huawei Honor 5C / Honor 7 Lite. Vi ses hos Fixiphone.

Byta skärm Huawei Honor 5C-7 Lite hos Fixiphone. Vi finns i Luleå, Skellefteå, Umeå,Örnsköldsvik,Gävle,Uppsala,Västerås, Eskilstuna, Linköping, Jönköping, Norrköping och Sundsvall. Du kan även posta din Huawei Honor 5C-7 Lite för skärmbyte till oss. Vi lagar din Huawei Honor 5C-7 Lite skärm samma dag som vi får in den och skickar tillbaka den till dig samma dag.

Mer information
Buy Used Phone Type Apple
Write Your Own Review
Du recenserar:Huawei Honor 5C-7 Lite skärmbyte
Your Rating
Ring oss
X
Covid-19

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.

När vi tar emot din produkt rengör vi den noggrant med dissinfektionsmedel.

Våra mobilreparatörer saniterar din handhållna device med dissinfektionsmedel både innan och efter vi reparerar den.

Innan vi paketerar din mobil eller surfplatta använder vi dissinfektionsmedel för att sanitera produkten.

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.