Huawei Honor 20 skärmbyte

TillgänglighetI lager
SKU
hon104
1 899,00 kr
Brands:

Har din Huawei Honor 20 repor på skrämen eller har den tappats i backen så att en spricka uppstått? Är funktionen för touch sönder eller är LCD trasig vilket kan resultera i konstiga streck på skärmen eller pixlar som visar fel eller ingen färg? Det låter som att det är dags för ett skärmbyte, vilket våra certifierade mobilreparatörer hos Fixiphone är experter på. Lämna in din Huawei Honor 20 för reparation i en Fixiphonebutik nära dig idag, från Linköping i söder till Luleå i norr, så byter vi ut din gamla skärm mot en ny av originalkvalitet redan samma dag. Om du inte kan ta dig till någon av våra butiker kan du ocksp skicka in din enhet till oss per post via vår webbshop online. Och du, det är både billigare och miljönänligare än att köpa en ny Huawei Honor 20. Välkommen till Fixiphone.

Byta skärm Huawei Honor 20 hos Fixiphone. Vi finns i Luleå, Skellefteå, Umeå,Örnsköldsvik,Gävle,Uppsala,Västerås, Eskilstuna, Linköping, Jönköping, Norrköping och Sundsvall. Du kan även posta din Huawei Honor 20 för skärmbyte till oss. Vi lagar din Huawei Honor 20 skärm samma dag som vi får in den och skickar tillbaka den till dig samma dag.

Mer information
Buy Used Phone Type Apple
Write Your Own Review
Du recenserar:Huawei Honor 20 skärmbyte
Your Rating
Ring oss
/*
X
Covid-19

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.

När vi tar emot din produkt rengör vi den noggrant med dissinfektionsmedel.

Våra mobilreparatörer saniterar din handhållna device med dissinfektionsmedel både innan och efter vi reparerar den.

Innan vi paketerar din mobil eller surfplatta använder vi dissinfektionsmedel för att sanitera produkten.

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.

*/