Huawei Honor 20 Pro skärmbyte

TillgänglighetI lager
SKU
hon097
1 999,00 kr
Brands:

Det är inte vidare kul med en elegant, modern mobil som har repor eller till och med en spricka på skärmen. Desto värre blir det om skärmens touch inte fungerar, eller om LCD är sönder vilket kan göra att konstiga streck uppstår på skärmen eller resultera i pixlar som visar fel eller ingen färg. Har din Huawei Honor 20 Pro en trasig skärm? Då är det dags att lämna in den till en Fixiphonebutik för skärmbyte. Hos Fixiphone byter vi ut din gamla skärm mot en sprillans ny av originalkvalitet medan du kan uträtta ärenden eller ta en fika på stan. Så passa på att lämna in din Huawei Honor 20 Pro på Drop-in i en Fixiphonebutik nära dig idag, eller ta kontakt med oss i vår webbshop på internet. Dessutom är det både prisvänligare och skonammare mot miljön att reparera din nuvarnde teknik än att köpa en ny Huawei Honor 20 Pro. Välkommen till Fixiphone.

Byta skärm Huawei Honor 20 Pro hos Fixiphone. Vi finns i Luleå, Skellefteå, Umeå,Örnsköldsvik,Gävle,Uppsala,Västerås, Eskilstuna, Linköping, Jönköping, Norrköping och Sundsvall. Du kan även posta din Huawei Honor 20 Pro för skärmbyte till oss. Vi lagar din Huawei Honor 20 Pro skärm samma dag som vi får in den och skickar tillbaka den till dig samma dag.

 

Mer information
Buy Used Phone Type Apple
Write Your Own Review
Du recenserar:Huawei Honor 20 Pro skärmbyte
Your Rating
Ring oss
/*
X
Covid-19

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.

När vi tar emot din produkt rengör vi den noggrant med dissinfektionsmedel.

Våra mobilreparatörer saniterar din handhållna device med dissinfektionsmedel både innan och efter vi reparerar den.

Innan vi paketerar din mobil eller surfplatta använder vi dissinfektionsmedel för att sanitera produkten.

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.

*/