Huawei Honor 10 Lite felsökning/vattenskada

TillgänglighetI lager
SKU
hon006-1
350,00 kr
Brands:

Fungerar inte din Huawei Honor 10 Lite riktigt som den ska? Misstänker du att den utsatts för vattenskada, ett hårt tapp i backen eller att någon komponent inuti Huawei Honor 10 Lite blivit utslitet? Då har du kommit rätt, felsökning för bara 350kr hos Fixiphone är ett bra alternativ för dig. Lämna in din Huawei Honor 10 Lite på Drop-in i någon av våra butiker, från Linköping i söder till Luleå i norr, idag eller ta kontakt med oss i vår webbshop på internet. Våra erfarna mobilreparatörer öppnar upp din Huawei och identifierar problemet, och om det är en skada du vill att vi reparerar bjuder vi på kostnaden för felsökningen. Dessutom är det både snällare mot miljön och mot din plånbok att reparera din nuvarande teknik än att köpa en ny Huawei Honor 10 Lite. Välkommen till Fixiphone.

Laga vattenskadad Huawei Honor 10 Lite hos Fixiphone. Vi finns i Luleå, Skellefteå, Umeå, Örnsköldsvik, Gävle, Uppsala, Västerås, Eskilstuna, Linköping, Sundsvall & Jönköping. Du kan även posta din Huawei Honor 10 Lite för att laga vattenskador. Vi lagar din Huawei Honor 10 Lite samma dag som vi får in den och skickar tillbaka den till dig samma dag.

Mer information
Buy Used Phone Type Apple
Write Your Own Review
Du recenserar:Huawei Honor 10 Lite felsökning/vattenskada
Your Rating
Ring oss
/*
X
Covid-19

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.

När vi tar emot din produkt rengör vi den noggrant med dissinfektionsmedel.

Våra mobilreparatörer saniterar din handhållna device med dissinfektionsmedel både innan och efter vi reparerar den.

Innan vi paketerar din mobil eller surfplatta använder vi dissinfektionsmedel för att sanitera produkten.

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.

*/