Huawei Honor 10 felsökning/vattenskada

TillgänglighetI lager
SKU
hon0-96
350,00 kr
Brands:

Om din Huawei Honor 10 krånglar men du inte vet var felet ligger är felundersökning för 350kr hos Fixiphone ett bra alternativ för dig. Kanske har din mobil utsatts för vattenskada eller ett hårt tapp i backen som skadat en komponent inuti mobilen, eller så kan det vara frekvent användning över tid som resulterat i slitage. Om vi identifierar problemet och du vill att vi reparerar skadan bjuder vi på kostnaden för felundersökningen. Alla våra butiker, från Linköping i söder till Luleå i norr, erbjuder Drop-in och vi finns alltid att kontakta online i vår webbshop. Dessutom är det både prisvärdare och miljövänligare att reparera din nuvarande teknik än att köpa en ny Huawei Honor 10, och du får tillbaka din reparerade mobil samma dag när du lämnar in den i butik. Välkommen till Fixiphone för professionell reparation av din Huawei.

Laga vattenskadad Huawei Honor 10 hos Fixiphone. Vi finns i Luleå, Skellefteå, Umeå, Örnsköldsvik, Gävle, Uppsala, Västerås, Eskilstuna, Linköping, Sundsvall & Jönköping. Du kan även posta din Huawei Honor 10 för att laga vattenskador. Vi lagar din Huawei Honor 10 samma dag som vi får in den och skickar tillbaka den till dig samma dag.

 

Mer information
Buy Used Phone Type Apple
Write Your Own Review
Du recenserar:Huawei Honor 10 felsökning/vattenskada
Your Rating
Ring oss
/*
X
Covid-19

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.

När vi tar emot din produkt rengör vi den noggrant med dissinfektionsmedel.

Våra mobilreparatörer saniterar din handhållna device med dissinfektionsmedel både innan och efter vi reparerar den.

Innan vi paketerar din mobil eller surfplatta använder vi dissinfektionsmedel för att sanitera produkten.

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.

*/