Huawei 40 LITE felsökning/vattenskada

TillgänglighetI lager
SKU
hup012-12
350,00 kr
Brands:

Önskar du att det fanns ett billigare och miljövänligare alternativ till att köpa ny teknik när din mobil krånglar? Den kombinationen finns hos Fixiphone! Vi erbjuder felsökning av din Huawei 40 LITE för bara 350kr. Tack vare många års erfarenhet kan våra kunniga mobilreparatörer lokalisera problemet hos din device medan du uträttar ärenden eller tar en fika. Och du, om vi upptäcker att din Huawei utsatts för vattenskada eller på annat sätt är sönder och du vill att vi reparerar den bjuder vi på kostnaden för felundersökningen. Vi finns både i butik och online i vår webshop så att du snabbt och enkelt kan ta kontakt med någon av våra experter. Välkommen att besöka oss på Fixiphone idag.

Laga vattenskadad Huawei P40 LITE hos Fixiphone. Vi finns i Luleå, Skellefteå, Umeå, Örnsköldsvik, Gävle, Uppsala, Västerås, Eskilstuna, Linköping, Sundsvall & Jönköping. Du kan även posta din Huawei P40 LITE för att laga vattenskador. Vi lagar din Huawei P40 LITE samma dag som vi får in den och skickar tillbaka den till dig samma dag.

Mer information
Buy Used Phone Type Apple
Write Your Own Review
Du recenserar:Huawei 40 LITE felsökning/vattenskada
Your Rating
Ring oss
/*
X
Covid-19

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.

När vi tar emot din produkt rengör vi den noggrant med dissinfektionsmedel.

Våra mobilreparatörer saniterar din handhållna device med dissinfektionsmedel både innan och efter vi reparerar den.

Innan vi paketerar din mobil eller surfplatta använder vi dissinfektionsmedel för att sanitera produkten.

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.

*/