felsökning Honor 5X

TillgänglighetI lager
SKU
hon034
350,00 kr
Brands:

Är det någonting som krånglar i din Huawei Honor 5X utan att du kan se någon skada? Det är inte alltid så lätt att lista ut var felet ligger i en modern mobil, vilket är varför vi på Fixiphone har certifierade mobilreparatörer med flera års erfarenhet inom branschen tillhands. Vi utför felsökning av din mobil för bara 350kr och om vi identifierar ett problem som du vill att vi reparerar bjuder vi på kostnaden för felundersökningen, oavsett om problemet beror på vattenskada, vanligt slitage eller någon trasig komponent. Dessutom är det mycket prisvärdare och miljövänligare att reparera din nuvarande teknik än att köpa en ny Huawei Honor 5X. Passa på att lämna in din Huawei på Drop-in i någon av våra butiker, från Linköping i söder till Luleå i norr, idag eller skicka in den via vår webbshop på internet. Välkommen till Fixiphone.

 

Mer information
Buy Used Phone Type Apple
Write Your Own Review
Du recenserar:felsökning Honor 5X
Your Rating
Ring oss
/*
X
Covid-19

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.

När vi tar emot din produkt rengör vi den noggrant med dissinfektionsmedel.

Våra mobilreparatörer saniterar din handhållna device med dissinfektionsmedel både innan och efter vi reparerar den.

Innan vi paketerar din mobil eller surfplatta använder vi dissinfektionsmedel för att sanitera produkten.

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.

*/