felsökning Honor 5C-7 Lite

TillgänglighetI lager
SKU
hon027
350,00 kr
Brands:

Om du har en Huawei Honor 5C-7 Lite som inte fungerar som den ska utan att du riktigt kan sätta fingret på vad som är sönder erbjuder vi på Fixiphone felsökning av din enhet för bara 350kr. Om vi hittar en skada som du vill att vi reparerar bjuder vi på kostnaden för felundersökningen. Oavsett om din mobil utsatts för vattenskada, ett hårt tapp i backen eller annat slitage reparerar vi den redan samma dag som du lämnar in den på Drop-in i någon av våra butiker, från Linköping i söder till Luleå i norr. Och du, om du inte har möjlighet att besöka oss i butik kan du alltid kontakta oss online via vår webbshop. Dessutom är det både snällare mot miljön och din plånbok än att köpa en ny Huawei Honor 5C-7 Lite. Välkommen till Fixiphone.

 

 

Mer information
Buy Used Phone Type Apple
Write Your Own Review
Du recenserar:felsökning Honor 5C-7 Lite
Your Rating
Ring oss
X
Covid-19

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.

När vi tar emot din produkt rengör vi den noggrant med dissinfektionsmedel.

Våra mobilreparatörer saniterar din handhållna device med dissinfektionsmedel både innan och efter vi reparerar den.

Innan vi paketerar din mobil eller surfplatta använder vi dissinfektionsmedel för att sanitera produkten.

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.