felsökning Honor 20 Pro

TillgänglighetI lager
SKU
hon103
350,00 kr
Brands:
Felundersökning för bara 350kr? Fixiphone bjuder på summan om det finns en skada du vill att vi reparerar? Det låter ju nästan för bra för att vara sant, men det är på riktigt. Om din Huawei Honor 20 Pro är trasig utan att du vet vad det är som orsakar problemet är det här ett perfekt alternativ för dig. Oavsett om det beror på vattenskada, slitage efter regelbunden användning eller ett hårt tapp i backen har våra erfarna mobilreparatörer hos Fixiphone expertisen för att öpnna upp, identifeiera och reparera skadan. Lämna in din enhet på Drop-in idag eller kontakta oss online via vår webbshop för service av högsta kvalitet. Och du, det är både mer prisvärt och klimatsmart än att köpa en ny Huawei Honor 20 Pro. Välkommen till Fixiphone.
Mer information
Buy Used Phone Type Apple
Write Your Own Review
Du recenserar:felsökning Honor 20 Pro
Your Rating
Ring oss
/*
X
Covid-19

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.

När vi tar emot din produkt rengör vi den noggrant med dissinfektionsmedel.

Våra mobilreparatörer saniterar din handhållna device med dissinfektionsmedel både innan och efter vi reparerar den.

Innan vi paketerar din mobil eller surfplatta använder vi dissinfektionsmedel för att sanitera produkten.

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.

*/