Huawei Y5

TillgänglighetI lager
SKU
huy014
350,00 kr
Brands:

Med dagens teknik får vi många funktioner som tidigare bara varit fantasier. Tyvärr är det också så att det är svårt för gemene man att veta vad det är som är fel när någonting inuti tekniken krånglar. Det kan vara allt från vattenskada till ett hårt tapp i backen som orsakar problem. Av den anledningen erbjuder vi på Fixiphone snabb och effektiv felsökning av din Huawei Y5 för bara 350kr, en summa du får tillbaka om vi identifierar en skada som du vill att vi reparerar. Alla våra butiker, från Linköping i söder till Luleå i norr, har Drop-in och vi finns dessutom alltid att tillgå online via vår webbshop. Lämna in din enhet till oss idag för professionell reparation. Och du, det är både prisvärdare och miljövänligare att reparera din nuvarande teknik än att köpa en ny Huawei Y5. Välkommen till Fixiphone.

Mer information
Buy Used Phone Type Apple
Write Your Own Review
Du recenserar:Huawei Y5
Your Rating
Ring oss
/*
X
Covid-19

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.

När vi tar emot din produkt rengör vi den noggrant med dissinfektionsmedel.

Våra mobilreparatörer saniterar din handhållna device med dissinfektionsmedel både innan och efter vi reparerar den.

Innan vi paketerar din mobil eller surfplatta använder vi dissinfektionsmedel för att sanitera produkten.

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.

*/