Samsung Note 7 skärmbyte

TillgänglighetI lager
SKU
samnote-001
3 399,00 kr
Brands:

Den viktigaste delen på våra mobiltelefoner tycker de flesta av oss är skärmen. Genomsnittspersonen spenderar mer tid på skärmtittande än vad de använder någon annan funktion på sin mobiltelefon. En fungerande skärm till mobiltelefonen är också nödvändigt för att du ska kunna ringa samtal och skicka sms. Alla våra tekniker på Fixiphone är utbildade och har stor erfarenhet av mobilreparationer, så att du som kund ska känna dig trygg och säker. Behöver du byta skärmen till din Samsung Note 7? Du hittar adressen till din närmaste Fixiphone butiker under fliken ”om oss” Varmt välkommen!

Byta skärm Samsung Note 7 hos Fixiphone. Vi finns i Luleå, Skellefteå, Umeå, Örnsköldsvik, Gävle, Uppsala, Västerås, Eskilstuna, Linköping, Jönköping, Norrköping och Sundsvall. Du kan även posta din Samsung Note 7 för skärmbyte till oss. Vi lagar din Samsung Note 7 skärm samma dag som vi får in den och skickar tillbaka den till dig samma dag. 

Mer information
Buy Used Phone Type Apple
Write Your Own Review
Du recenserar:Samsung Note 7 skärmbyte
Your Rating
Ring oss
X
Covid-19

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.

När vi tar emot din produkt rengör vi den noggrant med dissinfektionsmedel.

Våra mobilreparatörer saniterar din handhållna device med dissinfektionsmedel både innan och efter vi reparerar den.

Innan vi paketerar din mobil eller surfplatta använder vi dissinfektionsmedel för att sanitera produkten.

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.