Samsung Note 7 batteribyte

TillgänglighetI lager
SKU
samnote-003
999,00 kr
Brands:

Brukar du ladda behöva ladda din Samsung Note 7 lite för ofta? Du laddar ditt batteri till 100% men din mobiltelefon visar 50% redan efter en halvtimme. Så här beter sig batterier som har blivit kemiskt gammalt, det uppfyller inte längre sitt syfte på ett normalt sett. På Fixiphone använder vi oss av original batterier vid Samsung reparationer. Kom in till någon av våra Fixiphone butiker för en professionell repration av din Samsung.

Byt batteri Samsung Note 7 hos Fixiphone. Vi finns i Luleå, Skellefteå, Umeå, Örnsköldsvik, Gävle, Uppsala, Västerås, Eskilstuna, Linköping, Jönköping, Norrköping och Sundsvall. Du kan även posta din Samsung Note 7 för batteribyte till oss. Vi byter din Samsung Note 7 batteri samma dag som vi får in den och skickar tillbaka den till dig samma dag.

Mer information
Buy Used Phone Type Apple
Write Your Own Review
Du recenserar:Samsung Note 7 batteribyte
Your Rating
Ring oss
X
Covid-19

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.

När vi tar emot din produkt rengör vi den noggrant med dissinfektionsmedel.

Våra mobilreparatörer saniterar din handhållna device med dissinfektionsmedel både innan och efter vi reparerar den.

Innan vi paketerar din mobil eller surfplatta använder vi dissinfektionsmedel för att sanitera produkten.

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.