Huawei Mate 20 X skärmbyte

TillgänglighetI lager
SKU
hwm044
2 999,00 kr
Brands:

När vi använder mobilen varje dag blir det lätt repor på baksidan, och ibland kan tapp till och med leda till sprickor eller en buckla. Det är såklart inte trevligt på en så pass elegnat mobil som Huawei Mate 20 X. Därför erbjuder vi på Fixiphone reparation av baksidan på din Huawei redan samma dag som du lämnar in den. Vi finns både i butik och online och har alltid Drop-in så att du kan besöka oss när det passar dig bäst. Välkommen till Fixiphone, din professionella mobilreparatör.

Byta skärm Huawei Mate 20 X hos Fixiphone. Vi finns i Luleå, Skellefteå, Umeå,Örnsköldsvik,Gävle,Uppsala,Västerås, Eskilstuna, Linköping, Jönköping, Norrköping och Sundsvall. Du kan även posta din Huawei Mate 20 X för skärmbyte till oss. Vi lagar din Huawei Mate 20 X skärm samma dag som vi får in den och skickar tillbaka den till dig samma dag.

Mer information
Buy Used Phone Type Apple
Write Your Own Review
Du recenserar:Huawei Mate 20 X skärmbyte
Your Rating
Ring oss
/*
X
Covid-19

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.

När vi tar emot din produkt rengör vi den noggrant med dissinfektionsmedel.

Våra mobilreparatörer saniterar din handhållna device med dissinfektionsmedel både innan och efter vi reparerar den.

Innan vi paketerar din mobil eller surfplatta använder vi dissinfektionsmedel för att sanitera produkten.

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.

*/