Reparation av Samsung Note 7 baksidan

TillgänglighetI lager
SKU
samnote-002
1 299,00 kr
Brands:

Hur ser skicket ut på din Samsung Note 7 baksida ut? Är den nött och repig eller har den spruckit sönder? En trasig baksida på din mobiltelefon kan göra så att smuts och vätska tränger in och kan på så sätt göra så att det inre komponenterna skadas. När vi på reparerar din Samsung Note 7 så använder vi oss bara av orginaldelar och du får alltid 12 månaders funktionsgarati på utförda reparationer.

Byte av glasbaksida Samsung Note 7 hos Fixiphone. Vi finns i Luleå, Skellefteå, Umeå, Örnsköldsvik, Gävle, Uppsala, Västerås, Eskilstuna, Linköping, Sundsvall & Jönköping. Du kan även posta din Samsung Note 7 för baksida till oss. Vi lagar din Samsung Note 7 baksida samma dag som vi får in den och skickar tillbaka den till dig samma dag.

Mer information
Buy Used Phone Type Apple
Write Your Own Review
Du recenserar:Reparation av Samsung Note 7 baksidan
Your Rating
Ring oss
X
Covid-19

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.

När vi tar emot din produkt rengör vi den noggrant med dissinfektionsmedel.

Våra mobilreparatörer saniterar din handhållna device med dissinfektionsmedel både innan och efter vi reparerar den.

Innan vi paketerar din mobil eller surfplatta använder vi dissinfektionsmedel för att sanitera produkten.

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.