Reparation av Pro 12.9 3rd gen volymknapp

TillgänglighetI lager
SKU
ipad123
2 499,00 kr
Brands:

Miins du känlsan av iPad Pro 12.9 3rd Generation när du just införskaffat den? Snabb, smidig och med alla funktioner som behövs för en simpel digital vardag och på jobbet. Den känslan vill vi på Fixiphone hjälpa dig att ha igen. Har du problem med volymknappen på din iPad Pro 3 Gen? Lämna in den hos oss på Fixiphone idag så reparerar våra erfarna tekniker din iPad på högst en timme. Vi finns både i butik och online i vår webshop. Välkommen till Fixiphone.

Byta volymknapp iPad Pro 12.9 3rd gen hos Fixiphone. Vi byter ut volymknapp på din iPad Pro 12.9 3rd gen inom en timme och erbjuder 12 månader garanti. besök någon av våra butiker i Luleå, Umeå, Skellefteå, Örnsköldsvik, Gävle, Sundsvall, Uppsala,Västerås, Eskilstuna, Linköping, Norrköping eller Jönköping.

Mer information
Buy Used Phone Type Apple
Write Your Own Review
Du recenserar:Reparation av Pro 12.9 3rd gen volymknapp
Your Rating
Ring oss
X
Covid-19

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.

När vi tar emot din produkt rengör vi den noggrant med dissinfektionsmedel.

Våra mobilreparatörer saniterar din handhållna device med dissinfektionsmedel både innan och efter vi reparerar den.

Innan vi paketerar din mobil eller surfplatta använder vi dissinfektionsmedel för att sanitera produkten.

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.