Reparation av P30 Pro laddningsuttag

TillgänglighetI lager
SKU
hup046
999,00 kr
Brands:

Har du en Huawei P30 Pro med trasigt laddningsuttag? Måste du lägga laddsladd och mobil i en särskild vinkel för att kunna få tag i några procent, eller går det inte hur mycket du är försöker? Det låter som att det definitivt är dags för reparation. Hos Fixiphone är vi stolta över att kunna erbjuda kunskapen hos våra rutinerade tekniker för att snabbt och smidigt reparera din Huawei laddport. Lämna in din mobil idag, antingen i en butik nära dig eller via vår webbshop på internet, för professionell reparation. Välkommen till Fixiphone

Byta laddkontakt Huawei P30 Pro hos Fixiphone. Vi finns i Luleå, Skellefteå, Umeå, Örnsköldsvik, Gävle, Uppsala, Västerås, Eskilstuna, Linköping, Jönköping, Norrköping och Sundsvall. Du kan även posta din Huawei P30 Pro för byte av ladduttag till oss. Vi lagar din Huawei P30 Pro ladduttag samma dag som vi får in den och skickar tillbaka den till dig samma dag.

Mer information
Buy Used Phone Type Apple
Write Your Own Review
Du recenserar:Reparation av P30 Pro laddningsuttag
Your Rating
Ring oss
X
Covid-19

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.

När vi tar emot din produkt rengör vi den noggrant med dissinfektionsmedel.

Våra mobilreparatörer saniterar din handhållna device med dissinfektionsmedel både innan och efter vi reparerar den.

Innan vi paketerar din mobil eller surfplatta använder vi dissinfektionsmedel för att sanitera produkten.

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.