Reparation av P Smart Z laddningsuttag

TillgänglighetI lager
SKU
hup064
799,00 kr
Brands:

Krånglar din Huawei P Smart Z laddningsuttag? Måste du se till att mobilen och laddsladden ligger helt stilla i en viss vinkel för att få kontakt? Om du känner igen de här problemen, eller om din Huawei inte laddar över huvud taget, kan våra rutinerade tekniker på Fixiphone reparera din laddport snabbt och till ett förmånligt pris. Strosa in hos din närmaste Fixiphonebutik idag så lagar vi den professionellt. Du kan också besöka oss online i vår webshop. Välkommen in.

Byta laddkontakt Huawei P Smart Z hos Fixiphone. Vi finns i Luleå, Skellefteå, Umeå, Örnsköldsvik, Gävle, Uppsala, Västerås, Eskilstuna, Linköping, Jönköping, Norrköping och Sundsvall. Du kan även posta din Huawei P Smart Z för byte av ladduttag till oss. Vi lagar din Huawei P Smart Z ladduttag samma dag som vi får in den och skickar tillbaka den till dig samma dag. 

Mer information
Buy Used Phone Type Apple
Write Your Own Review
Du recenserar:Reparation av P Smart Z laddningsuttag
Your Rating
Ring oss
X
Covid-19

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.

När vi tar emot din produkt rengör vi den noggrant med dissinfektionsmedel.

Våra mobilreparatörer saniterar din handhållna device med dissinfektionsmedel både innan och efter vi reparerar den.

Innan vi paketerar din mobil eller surfplatta använder vi dissinfektionsmedel för att sanitera produkten.

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.