Reparation av P Smart laddningsuttag

TillgänglighetI lager
SKU
hup023
799,00 kr
Brands:

Är det svårt att etablera kontakt mellan din Huawei P Smart och din laddare? Går det bara att ladda din Huawei P Smart när du via en komplicerad procedur lägger mobilen och laddaren helt stilla i rätt vinkel? Lämna in din mobil hos Fixiphone idag så tar vi itu med problemet på en gång. Vi finns både i butik runtom Sverige och i vår webbshop på nätet. Våra experter har många års erfarenhet av mobilreparation och lagar Huawei P Smart professionellt. Välkommen till Fixiphone.

Byta laddkontakt Huawei P Smart hos Fixiphone. Vi finns i Luleå, Skellefteå, Umeå, Örnsköldsvik, Gävle, Uppsala, Västerås, Eskilstuna, Linköping, Jönköping, Norrköping och Sundsvall. Du kan även posta din Huawei P Smart för byte av ladduttag till oss. Vi lagar din Huawei P Smart ladduttag samma dag som vi får in den och skickar tillbaka den till dig samma dag.

Mer information
Buy Used Phone Type Apple
Write Your Own Review
Du recenserar:Reparation av P Smart laddningsuttag
Your Rating
Ring oss
X
Covid-19

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.

När vi tar emot din produkt rengör vi den noggrant med dissinfektionsmedel.

Våra mobilreparatörer saniterar din handhållna device med dissinfektionsmedel både innan och efter vi reparerar den.

Innan vi paketerar din mobil eller surfplatta använder vi dissinfektionsmedel för att sanitera produkten.

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.