Reparation av Mate 20 laddningsuttag

TillgänglighetI lager
SKU
hwm012
999,00 kr
Brands:

Huawei SuperCharge med Tüv tillåter laddning av din Huawei Mate 20 till 58% på bara 30 minuter. En modern mobil med hör prestanda vill man kunna använda hela dagen lång utan att behöva krångla med laddningen. Om du märkt att mobile inte laddar som den ska, eller om det är omöjligt att få fler procent hur många sladdar du än provar är det dags för reparation av Huawei laddningsuttag. Hos Fixiphone har våra erfarna tekniker expertisen som krävs för att reparera skadan oavsett vad den beror på. Passa på att lämna in din Huawei Mate 20 på professionell reparation i någon av våra många Fixiphonebutiker idag så lagar vi den medan du kan uträtta ärenden eller ta en fika. Vi finns dessutom alltid att kontakta online i vår webbshop. Välkommen till Fixiphone.

Byta laddkontakt Huawei Mate 20 hos Fixiphone. Vi finns i Luleå, Skellefteå, Umeå, Örnsköldsvik, Gävle, Uppsala, Västerås, Eskilstuna, Linköping, Jönköping, Norrköping och Sundsvall. Du kan även posta din Huawei Mate 20 för byte av ladduttag till oss. Vi lagar din Huawei Mate 20 ladduttag samma dag som vi får in den och skickar tillbaka den till dig samma dag. 

Mer information
Buy Used Phone Type Apple
Write Your Own Review
Du recenserar:Reparation av Mate 20 laddningsuttag
Your Rating
Ring oss
/*
X
Covid-19

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.

När vi tar emot din produkt rengör vi den noggrant med dissinfektionsmedel.

Våra mobilreparatörer saniterar din handhållna device med dissinfektionsmedel både innan och efter vi reparerar den.

Innan vi paketerar din mobil eller surfplatta använder vi dissinfektionsmedel för att sanitera produkten.

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.

*/