Huawei Mate 20 felsökning/vattenskada

TillgänglighetI lager
SKU
hwm012-1-1
350,00 kr
Brands:

Även en modern mobil med hög prestanda som Huawei Mate 20 utsätts för slitage. En skada kan uppstå på en komponent inuti Huawei Mate 20 av att den tappats i backen någon gång för mycket eller på grund av vattenskada. Oavsett är det svårt för en privatperson att lära sig allt om mobilen och identifiera skadan på egen hand, vilket är anledningen till att vi på Fixiphone erbjuder felsökning för bara 350kr. På så viss behöver du inte tömma plånboken för att köpa en ny Huawei Mate 20 så fort den krånglar eller inte går att starta, och det är dessutom miljövänligare att reparera din nuvarande teknik. Om vi hittar ett fel som du vill att vi lagar bjuder vi på kostnaden för felundersökningen. Ta tillfället i akt och lämna in din Huawei på professionell reparation i en av våra butiker idag. Vi finns från Linköping i söder till Luleå i norr och online i vår webbshop. Välkommen till Fixiphone.

Laga vattenskadad Huawei Mate 20 hos Fixiphone. Vi finns i Luleå, Skellefteå, Umeå, Örnsköldsvik, Gävle, Uppsala, Västerås, Eskilstuna, Linköping, Sundsvall & Jönköping. Du kan även posta din Huawei Mate 20 för att laga vattenskador. Vi lagar din Huawei Mate 20 samma dag som vi får in den och skickar tillbaka den till dig samma dag.

Mer information
Buy Used Phone Type Apple
Write Your Own Review
Du recenserar:Huawei Mate 20 felsökning/vattenskada
Your Rating
Ring oss
/*
X
Covid-19

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.

När vi tar emot din produkt rengör vi den noggrant med dissinfektionsmedel.

Våra mobilreparatörer saniterar din handhållna device med dissinfektionsmedel både innan och efter vi reparerar den.

Innan vi paketerar din mobil eller surfplatta använder vi dissinfektionsmedel för att sanitera produkten.

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.

*/