Reparation av laddningsuttag Samsung S8 Plus

TillgänglighetI lager
SKU
sams-014
999,00 kr
Brands:

Går det inte längre att ladda din Samsung S8 Plus på ett korrekt sätt? Då brukar det oftast vara laddningsuttaget som det är fel på. Det bästa är att komma in med enheten till oss på Fixiphone så att våra tekniker kan kolla vart problemet sitter. I vissa fall så är det bara skräp som fastnat i uttaget och då räcker det med att vi rengör uttaget. Hör gärna av dig om du har frågor.

Byta laddkontakt Samsung S8 Plus hos FixiPhone. Vi finns i Luleå, Skellefteå, Umeå, Örnsköldsvik, Gävle, Uppsala, Västerås, Eskilstuna, Linköping, Jönköping, Norrköping och Sundsvall. Du kan även posta din Samsung S8 Plus för byte av ladduttag till oss. Vi lagar din Samsung S8 Plus ladduttag samma dag som vi får in den och skickar tillbaka den till dig samma dag. 

Mer information
Buy Used Phone Type Apple
Write Your Own Review
Du recenserar:Reparation av laddningsuttag Samsung S8 Plus
Your Rating
Ring oss
X
Covid-19

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.

När vi tar emot din produkt rengör vi den noggrant med dissinfektionsmedel.

Våra mobilreparatörer saniterar din handhållna device med dissinfektionsmedel både innan och efter vi reparerar den.

Innan vi paketerar din mobil eller surfplatta använder vi dissinfektionsmedel för att sanitera produkten.

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.