Reparation av laddningsuttag Samsung Note 7

TillgänglighetI lager
SKU
samnote-004
1 599,00 kr
Brands:

Tar din Samsung Note 7 inte emot ström trots att du provat att ladda den med ett flertal olika strömsladdar? Det kan finnas flera orsaker till det. Antingen så kan det vara smuts i ladduthaget eller så kan själva ladduthaget gått sönder. Ett laddningsuttag som gått sönder reparerar våra professionella tekniker på Fixiphone oftast inom 30 minuter. Skulle det visa sig att det finns smuts i laddningsuttaget när du lämnar in till mobiltelefon till oss så kan vi rengöra uttaget behövs det en rengöring av ladduthaget tar vi 350:-

Byta laddkontakt Samsung Note 7 hos FixiPhone. Vi finns i Luleå, Skellefteå, Umeå, Örnsköldsvik, Gävle, Uppsala, Västerås, Eskilstuna, Linköping, Jönköping, Norrköping och Sundsvall. Du kan även posta din Samsung Note 7 för byte av ladduttag till oss. Vi lagar din Samsung Note 7 ladduttag samma dag som vi får in den och skickar tillbaka den till dig samma dag.

Mer information
Buy Used Phone Type Apple
Write Your Own Review
Du recenserar:Reparation av laddningsuttag Samsung Note 7
Your Rating
Ring oss
X
Covid-19

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.

När vi tar emot din produkt rengör vi den noggrant med dissinfektionsmedel.

Våra mobilreparatörer saniterar din handhållna device med dissinfektionsmedel både innan och efter vi reparerar den.

Innan vi paketerar din mobil eller surfplatta använder vi dissinfektionsmedel för att sanitera produkten.

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.